Mitä harteille lämmikkeeksi?

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Minusta on jotenkin tylsää miettiä lämmikettä harteille, vaikka toki tulee ottaa huomioon, että ainakin iltayöstä on viileää ja voihan se olla, että sattuu kolea sadepäivä hääpäivälle. Silti minusta vain tuntuu, että vaikka hartioiden lämmike olisi miten ihana, se veisi hääpuvun hohtoa pois. Luultavastihan pitäisin lämmikettä vain illan aikana, mutta silti haluan sen sopivan muuhun häätyyliini. 

Poissuljettuja on kaikki tönköt perusbolerot (siis sellaiset juhlakangaspönköt) ja pitsibolerot. Oikeastaan haluan joko tosi simppelin lämmikkeen, joka ei vie pois huomiota puvusta tai sitten rokkijakun. Vaalean harmaa väri pyörii tällä hetkellä mielessä. 
 
Neuletakki
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
 
kuva
Perusbolero
kuva
kuva
Hartiahuivi
kuva
kuva
Bleiseri
kuva
kuva
Mikä on sinun suosikkisi? Millainen lämmike sinulle tulee? :)

10 kommenttia:

 1. Äitini vanha nahkatakki :) Jos sitä ei olisi, niin stoola. Näistä vaihtoehdoista ehdottomasti paras vaihtoehto on tuo viimeinen! Bleiserin, pitsijakun ja rotsin sekoitus, joka on helppo yhdisteltävä hääpäivän jälkeenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän siistiä! Toimii varmasti tosi hyvin hääpukusi kanssa. :) Itse asiassa tuo vaihtoehto löytyisi kaveriltani, eli voisin joko lainata sitä häihin tai ainakin kokeilla ennen ostamista.

   Poista
 2. Minäkin tykkään näistä bleiseristä. Hankin talvihäitämme varten hartiahuivin ja ohuen vaalean neuleboleron pitkillä hihoilla. Juhlatilassa oli hieman viileää, joten pidin boleroa melkein koko illan. Olin tyytyväinen hieman kimaltavaan löytööni, se sopi onneksi tosi hyvin pukuuni, vaikkakin peitti puvun takaosan koristeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin haaveilen hennosta kimalteesta siinä vaihtoehdossa, mihin päädynkään. Harmi vaan, että havahduin hieman liian myöhään keväällä miettimään asiaa. Ehkä minäkin hankin pari vaihtoehtoa, huivin ja jonkin pitkähihaisen. :)

   Poista
 3. Nuo hartiahuivitkin näyttää ihanalta, mutta itse olen sellainen vilukissa, että tuntuu että tarvitisin jotakin "varmempaa" lämmikettä, eli jonkin missä on hihat. Bolerot ei sovi mielestäni mun vartalolle, eli neuletakkiin olen varmaankin päätymässä. Tuosta löytyi monta tosi kivan näköistä neuletakkia, jotka huolisin mielelläni vaikka muuhunkin kuin hääkäyttöön. Toivon kuitenkin, että sitä lämmikettä ei ihan kauheasti tarvittaisi, vaan sattuisi lämpöinen kesäpäivä hääpäivälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin pelkään, että onko hartiahuivi liian ohut vaihtoehto. Toivotaan kaikille kesän morsiamille kauniita ja lämpimiä säitä, ettei tarvitse peittää käsivarsia. :)

   Poista
 4. Minä liputtaisin näille hartiahuiveille:) minulla ei ollut mitään, pohdin kyllä pitkään mutta en sitten halunnutkaan mitään ja en tarvinnut. En tuntenut kylmyyttä siinä tunnetilassa paitsi ulkokuvauksissa mutta siihen ei tämä olisi auttanut. Illalla/yöllä kun kävin ulkona viilentymässä oli minulla aina jonkun vieraan lainaama takki, miltei joka kerta erilainen, ja se oli oikeastaan kivaakin. Oli minulla oma takki myös jolla poistuin kirkosta,mummon vanha friitalan villakangastakki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa, luulen kanssa että itse tunteiden kuohunnassa pysyn kyllä lämpimänä. :D Hartiahuivi olisi helppo vaihtoehto ja oikeastaan minulta löytyy jo valmiiksi useampi harmaa huivi.

   Poista
 5. Perusbolerot ja neuletakit tuntuvat jotenkin vähän turhan arkisilta, hääpuku kaipaa jotain juhlavampaa. Itse valitsisin joko hartiahuivin tai sitten bleiserin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on kyllä totta. Tavallaan kun ajattelin, että neuletakki olisi siitä hyvä, ettei se veisi huomiota hääpuvusta pois niin itse asiassahan se saattaa tehdä juuri niin arkisuudellaan. Täytyy haalia erilaisia vaihtoehtoja ja testailla puvun kanssa, mikä siihen sopii parhaiten. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |