Uusi väri palettiin? Morsiuskimpun väri

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kukat ja kasvit ovat erittäin lähellä omaani ja sulhoni sydäntä. Ollaan varmaan huvittava näky, kun aamulla ensimmäisenä hoidetaan kasvimme, kummatkin omansa. Huolestuneena analysoidaan kasvien tilaa ja mietitään, joko bonsaita tulisi leikata.  Siispä ei lie ihme, että hääjuhlien kukat ovat meille tärkeä juttu eikä niiden miettiminen tässä vaiheessa tunnu suinkaan liian aikaiselle. Emme ole vielä miettineet, paljonko budjetista varataan kukille. Edullisestikin saa todella näyttävää ja juhlallista. Yksi varteenotettava vaihtoehto on juhlatilan kukka-asetelmien tekeminen itse ja vieheiden sekä morsiuskimpun jättäminen ammattilaiselle.

kuva
Mutta aloitetaan morsiuskimpusta. Näin nimittäin kuvan eräästä kimpusta ja rakastuin siihen ihan täysin! Mikä on ihme, sillä siinä on violettia, tulppaaneja ja ruusuja, eli kaikkea mitä en ole ajatellut. Tässä kuva:
kuva
 Tässä toinen ihana:
kuva

Tuleeko morsiuskimpun sopia väreiltään häiden muihin väreihin?

Ennen yllä olevien kuvien näkemistä olin ajatellut joko yhdestä kukkalajikkeesta koottua simppeliä kimppua tai iloista, kevyesti sidottua sekakimppua. Eräs kukka, mistä pidän kovasti on neilikka, varsinkin se pienempikukkainen malli. Neilikoissa on se hyvä puoli, että niitä saa milloin vaan ja oikeastaan missä värissä tahansa.
kuva
Uskon puvun ja ehostuksen vaikuttavan suuresti kukkien valintaan. Seuraavassa inspiraatiokuvia sidonnasta, mallista, väreistä ja kukista:
kuva


kuva
kuva
kuva
kuva

kuva
kuva
Kuinka tärkeä asia morsiuskimppu on teille? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |