Meikkiä olla pitää

torstai 4. heinäkuuta 2013

Meikkivä pittää pärstässä olla, jotta tohtii juhlaväen ilmoille! :D Hääpäivän ehostus on kampauksen ohella asia, jossa pitäisi mielestäni näkyä morsiamen persoonallisuus. Jos hailakka meikki ei ole juttusi, niin älä tyydy siihen. Minusta tuntuu vallitsevana ajatuksena olevan, että häämeikin tulee olla kevyt, kuulas, luonnollinen ja minimalistinen. Miksi? Ei meikin määrä tee ihmisestä kaunista ja sitä paitsi eri ihmisille sopii erityylinen meikki. Esimerkiksi näin:


Itselleni en halua nudemeikkiä, vaan fiftarityylisen meikin kissansilmineen ja punaisine huulineen. Käytän sitä paljon arkimeikissä, ja mielestäni pienellä twistillä siitä saa sopivan hääjuhlaan.

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva

Ei niin fiftarityylistä:

kuva
kuva
kuva
kuva
Yksi lemppareistani:

kuva
Millainen häämeikki teillä on suunnitelmissa? :)

2 kommenttia:

  1. Fiftarimeikki kuulostaa tosi ihanalta! Mä haluan vahvan silmämeikin. Huulipunaa vierastan, koska mulla on puhevika eikä suu ole mitenkään kaunis osa kasvoja, mutta juuri siksi haluan korostaa silmiäni kunnolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mielestäni se on tyylikäs ja juhlava meikki. Itsekin oon miettiny, että onko huulipunan kanssa vaikeaa olla hääpäivänä, kuitenki kun sulhon kanssa tulee pussailtua? :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |