Tukkaa on siinä monenlaista

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Olen mietiskellyt hieman tukkalaitosta, vaikkakin tyyli kiteytyy varmastikin sitten, kun hääpuku on valittuna. Mielestäni kampauksen ei tarvitse poiketa omasta tyylistä hirveämmin, olla vain astetta juhlavampi. Muutaman tutun morsiamen kohdalla olen ihmetellyt sitä, miksi he ovat valinneet tiukan nutturamallin, joka ei ole yhtään heitä eikä sen tyylistä, mitä heillä normaalisti näkee. Toki ei välttämättä ole huono valinta mennä täysin toiseen suuntaan siitä, miltä normaalisti näyttää. Itselleni olen ajatellut jotakin suht huoletonta, rokahtavaa, eleganttia ja paikallaan pysyvää, ainakin osittain kiinni olevaa kampausta.

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
Mites teidän hiukset? :)

4 kommenttia:

 1. Tuo eka kampaus on niin ihana! Mulla oli itseasiassa hyvin samantyylinen kampaus vanhojen tansseissa (voi taivas, siitäkin on jo aikaa), joten ei varmaan ole ihme, että tuohon ihastuin. Oma hääkampaukseni noudatteli oikeastaan juuri tuota ajatustasi arkityylin nostamista juhlavammaksi. Minulla oli toiselle olkapäälle laskeutuva kiharapilvi ja arkisinkin saatan kihartaa hiukseni ja heittää ne olkapäälle. Toki kampaajan tekemä kampaus oli hurjasti yksityiskohtaisempi ja juhlavampi, mutta tunsin oloni siinä kyllä kotoisaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja siihen on helppo tahtoessaan lisätä koristusta. :)

   Poista
 2. Minäkin ihastuin tuohon ensimmäiseen:) ja myös tuo neljäs kampaus on yksinkertaisuudessa upea, minulle tulee seppele päähän joten tuo voisi sopiakin sen kanssa:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |