Häätarina: Koristelu osa 2, Valoseinä, orkideapöytä ja ikkunat

maanantai 1. syyskuuta 2014

Haluan esitellä juhlatilamme koristelua vielä hieman ennenkuin alan kertoa muuten hääpäivästä, jotta saatte kiinni millainen tunnelma tilassa vallitsi. Ja itse asiassa minusta on kiva esitellä, miten ajan saatossa suunnitellut asiat lopulta toteutuivat. Sanoinkin häitä edeltävänä päivänä monta kertaa ääneen, miten hienoa on nähdä, kun ajatukset ja ideat heräävät henkiin.

Ehkä jotkut bongasivatkin tästä postauksesta tiiliseinällä roikkuvan valoseinän. Täällä kerroin valoseinäkokeilustamme. Silloin asensimme valot roikkumaan parvekkeelta ja tietenkin ennen häitä piti vielä miettiä, miten saisimme valot pysymään tiiliseinällä. Lähdimme sitten mieheni kanssa inspiraatiokierrokselle kauppoihin ja jossakin vaiheessa (kun minä olin jo aika kyllästynyt miettimään ripustusta) hän koko ahaa-elämyksen ja keksi, että tekisimme valoille telineen, joka koottaisiin paikan päällä ja nostettaisiin seisomaan seinää vasten. Niinpä hän sitten hankki hyllyihin tulevia alumiinikiinnikkeitä (mikäköhän niiden oikea nimi on?) ja alkoi kokeilla. 

Hieman epävarmana mies tuumasi, että eiköhän valot saada pysymään seinällä ilmann että ne kaatuisivat vieraidemme päälle. Ja tältähän lopulta valoseinä sitten näytti (ja pysyi seinällä koko juhlien ajan):
Valoseinä oli hyvä idea ihan jo siinäkin mielessä, että tilassa oli yllättävän pimeää loppuillasta ja alkuyöstä. Valoseinä tulee mahdollisesti hääkirppikselle myyntiin, joten kysele lisätietoja ihmeessä jo nyt, jos kiinnostuit! :)

Täällä ja täällä suunnittelin sisäänkäyntiä ja tein kokeiluja maljakoilla ja orkideoilla. Täytyy sanoa, että ulko-ovelta näkyvä orkideapöytä oli lempielementtini koko juhlatilassa ja se olisikin ollut juhliemme aloituskohta, jos sade olisi iskenyt. Siksi onkin niiiiiiin iso harmi, ettei kohdasta ole kuvaa. En ymmärrä, miksei kumpikaan kuvaajasta kuvannut sitä kohtaa muuten kuin takaapäin. Pöydän ympärillä oli avara tila ja valkoiset orkideat ja lempeät kynttilät rauhoittivat tilaa ihanasti.


Kuva: Mika Martikainen
En muista kerroinko, että vanhemmillani oli ikkunaremontti alkukesästä. Minähän innostuin heti, että haluan muutaman ikkunan koristeluun. Ikkunoista teimme istumajärjestysikkunat, Instagramikkunan ja monogrammi-ikkunan.


Kuva: Mika Martikainen
Kuva: Mika Martikainen
On myönnettävä, että näiden tekemisessä oli iso homma! Ensin mieheni suunnitteli ikkunat ja tulosti tekstit oikeassa koossa. Sitten minä siistin ikkunat ja poistin niistä kahvat, jonka jälkeen teippasin mallit ikkunoihin ja piirsin mallista valkoisella permanenttitussilla. Minulla meni koko päivä näiden piirtämiseen! Mutta kieltämättä ne sopivat juhlatilaamme hyvin. :)
18 kommenttia:

 1. Wautsi! Todella upeat koristelut ja yksityiskohdat. Näyttää todella kauniilta ja tunnelmalliselta <3

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, aikamoinen duuni, mutta kyllä on vaivannäön arvoista. Ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eipä sitä ideoidessa käynyt mielessä (onneksi) paljonko näiden tekemisessä olisi hommaa. Mutta mukavaa puuhahan se oli.

   Poista
 3. Huh. Miten upeita yksityiskohtia jälleen.

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Olen kiinnostunut valoseinästä, se on upea! Jos sitä ei ole ehditty vielä ostamaan, niin haluaisin tehdä alustavan varauksen/jäädä jonoon :) Minkäsuuruista summaa olet ajatellut tuosta pyytää? :)

  Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen dijentta@gmail.com

  T. Jenna

  VastaaPoista
 5. Joku kerkesi jo valoseinän varata, mutta ilmoittele jos se ei mene, sillä mäkin olisin siitä kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 6. Upeaa!!! Valoseinä on todella näyttävä ja nuo ikkunat ihan mielettömän hienot. Kyllä kannatti kaikki vaiva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Monogrammi- ja instaikkuna olisi tarkoitus hyödyntää sisustuksessamme, joten ne eivät jäisi vain yhden juhlan iloksi.

   Poista
 7. Minäkin olisin kiinnostunut valoseinästä, mikäli jostain syystä ei ole mennyt. :)
  nea_h@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Ai miten ihana valoseinä, ja nuo ikkunat! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan huikean upea valoseinä ja kaikki muukin koristelu!! Vau!!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |