Hääpukuni jonkun toisen päällä?!

tiistai 9. syyskuuta 2014

Vein hääpukuni pari viikkoa sitten pesuun Lovebirds-liikkeeseen ja siellä eräs asiakas jo ihasteli pukuani ja myyjäkin yritti houkutella, että laitetaanko pesun jälkeen suoraan myyntiin. Nyt käsillä olisi päätöksen hetki ja joko puvun kotiuttaminen tai sen myyminen. No mitäs tässä asiassa on miettimistä, myyminenhän olisi järkevää, koska

1) en tule käyttämään pukua enää koskaan

2) meillä ei ole järkevää tilaa säilyttää pukua

3) puku oli suht hintava

Mutta kun se on minun hääpukuni enkä halua kenenkään muun käyttävän sitä! Tiedän, ihan hölmöä. Eihän siinä mitään, etten halunnut ostaa hääpukua käytettynä, mutta miksi se tuntuu ongelmalta, että joku toinen morsian käyttäisi pukuani? Ilmeisesti hääpukuun kuitenkin latautuu niin paljon tunnetta, ettei siitä luopuminen nyt tunnukaan niin helpolta mitä luulin ennen häitä.

Sneak peek hääpuvustani! :)
Muista häätavaroista luopuminen ei ole ollut vaikeaa, ehkä hieman haikeaa välillä, joten en ymmärrä miksi puku yhtäkkiä on minulle niin hankala asia. No trash the dress voisi olla yksi vaihtoehto, mutta ei minulla ole sydäntä laittaa sen hintaista kaunista mekkoa paskaksikaan.

Mitenkäs hullua olisi, jos todella säilyttäisinkin pukuni ja ikikimppuni ja kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä uusisimme valamme ja pukeutuisin pukuuni jälleen? Ainakin aion hakea pukuni vielä kotiin, ja miettiä asiaa myöhemmin lisää.

Mitä te teitte/ aiotte tehdä hääpukunne kanssa häiden jälkeen? :)

8 kommenttia:

 1. Mä ymmärrän sua hyvin. Itse roikotan pukuani vaatekaapissa, koska en vain pysty siitä luopumaan. En niinkään koe hankalaksi ajatusta toisesta morsiamesta puvussani, vaan itse se luopuminen tuottaa tuskaa. Pukua kun ei saa enää takaisin, jos sen kerran myy. Ja tosiaan, entä jos haluankin jokin päivä uusia valat puku päällä? Ei, en voi puvustani luopua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se, että kun pukua ei enää saa takaisin niin ei uskaltaisi luopua. Ehkei se sittenkään vie niin paljon tilaa?.. ;)

   Poista
 2. Mullakin on sama tilanne kuin Sarilla. Musta olisi ihana jos joku muukin saa siinä puvussa viettää elämänsä ihaninta päivää, mutta joku pieni mörkö sisällä ei anna puvusta luopua! "Jos joskus jotain tai joku" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkei meidän tarvitse luopua puvuistamme? Tuntuu vain, että morsiamet lähes poikkeuksetta myyvät pukunsa pois häiden jälkeen. Ja ainahan puvun voi myydä myöhemmin. :)

   Poista
 3. En myy pukuani, kiinnyin siihen liikaa. Niillä puvun tuotoilla maksaisin laskuja tai ne katoisivat arkisiin asioihin ja se ei vain edes tuntunut vaihtoehdolta. Haaveilen laittavani sen torson päälle kaunistamaan vaatehuonetta sitten joskus ja ehkäpä lapseni voisi modifoida siitä joskus itselleen puvun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Miehenikin sanoi minulle, kun pohdin rahapuolta, että hääpuku on jo maksettu eikä sitä enää pidä ajatella rahan kautta. Minäkin haaveilen, että joku päivä asuttamassamme paikassa olisi sen verran tilaa, että voisin laittaa hääpuvun kauniisti esille. :)

   Poista
 4. Älä myy! Minulta on blogin kautta yritetty ostaa kaikkea kengistä tiaraan ja mistään en raaski luopua. :) Hääpukua en pystyisi myymään, vaikka se onkin matkalaukkuun pakattuna vaatehuoneen hyllyllä. Eikä sitä koskaan tiedä, talvellahan on se "käytä hääpukuasi" -päivä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en myynytkään. :D Puku roikkuu tällä hetkellä makkarimme seinällä ja ihastelen sitä monesti päivässä (itse asiassa puvun säilyttämisestä on tulossa myöhemmin postausta, stay tuned). Ja tosiaan, käytä hääpukuasi-päivä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |