Laukku- tarpeeton asuste morsiamelle?

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Noo, oli niin tahi näin, ostin sellaisen kun löysin niin ihanan. :)

Tilasin laukun Ninkasta. Itse asiassa en edes aio lisätä tuota menoeräksi hääbudjettiin, sillä sille on varmasti käyttöä muutenkin. En kuitenkaan aio viedä sen neitsyyttä ennen hääpäivää. Muutenkin olen ajatellut näin blondina, että etsin häihin hankittaville tavaroille monipuolista käyttöä, jolloin niitä ei tarvitsisi merkitä hääbudjettiin ja sulhokin olisi paljon rauhallisemmalla mielellä. No ei vaineskaan. :)Miltäs näyttää? :) Onko teille tulossa laukkua häihin?

4 kommenttia:

 1. Kaunis laukku! :) Mulla oli häissä äitini vanha laukku, mutta se oli koko juhlan ajan samassa pussissa varakenkien kanssa eli häälaukulle ei ollut mitään käyttöä. Tämä kassi roikkui naulakossa naisten vessan vieressä, joten jos huulikiiltoa tarvitsi lisätä, niin sieltä sen sai näppärästi. Muuten laukun kantaminen olisi ollut tosi turhaa touhua ainakin mun kohdallani ja siksi minusta on hyvä valita sellainen laukku, jolle tosiaan on käyttöä muutenkin myös häiden jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, itsekin mietin, että laukku on kannettaessa vain tiellä, mutta onpahan nyt jos vaikka tarvitseekin. Luulen, että kuvauksissa laukku voi olla ihan näppärä ja tyylikäs kaiken lisäksi. Tuskin olisin kyseistä laukkua hankkinut, jos se olisi jäänyt vain hääpäivän käyttöön. Saa nähdä tuleeko laukku tarpeeseen hääpäivänä! :)

   Poista
 2. On kyllä kaunis laukku! Itse en aio laukkua hankkia, sillä niin moni muukin morsian on todennut saman kuin Seida. On siis hyvä, että laukkusi passaa myös muihinkin tilaisuuksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, ja eihän noin kaunista laukkua raaski koriste-esineeksi jättää. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |