Kannat... Eikun katse kattoon!

lauantai 21. syyskuuta 2013

Juhlapaikassamme on korkea katto ja sulho haluaisikin, että laittelisimme sinne kankaat roikkumaan. Itse en ole vielä ihan vakuuttunut (ainakaan kankaiden hinnat tietäen) ajatuksesta. Mutta myönnettävä on, että onhan siinä ideaa. Seuraavassa siis vaihtoehtoja, miten koristaa juhlapaikan kattoa:

Kangas (sulhon ajatus):
kuva
 
kuva

Hehkulamput:
kuva
kuva
Lyhdyt:
kuva
kuva
Kattokruunut:
kuva
Oksat:
kuva
kuva
Paperilyhdyt:
kuva
kuva
 
kuva

Origamit:
kuva
Valosarjat:
kuva
 
kuva
Sateenvarjot:
kuva
Kuinka moni aikoo koristaa juhlapaikkansa kattoa? :)

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä noi kankaat katossa on aivan ihanat ja jotenkin tosi juhlalliset. Itse haluaisi juhlapaikan kattoon niitä ja valoja. (: Niin ja Ikeasta saa suht edullista verho - ja lakanakangasta. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mitä katsoin niin valkea ison sängyn lakana maksoi 1,99 euroa. :) Ja niitähän voi hyödyntää juhlien jälkeen monin tavoin.

   Poista
 2. Kankaat on upeita ja näyttävät hyviltä valaistuksen kanssa. Itsekin tätä virittelin mutta koska meille tulee valaistuspalvelu niin siitä luovuin, tosin aion viirejä/bombomeja viritellä silti yläilmoille:). Edullisia lakanoita ja valoja löytyy myös fb:n hääkirppikseltä, kannattaa liittyä:)

  VastaaPoista
 3. Aivan huikeen ihania! Ehdottomasti suosittelen hyödyntämään kattoa juhlien koristelussa. Mekin oltaisiin haluttu kankaita, mutta meillä katossa on luonnonvalolasi, joten se saa toimia ihan itsekseen juuri sellaisenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se tuo kyllä mukavaa juhlavuutta tilaan, varsinkin kun meidänkin juhlatilamme on hyvin korkea. Lasi on varmasti huikean hieno! :)

   Poista
 4. Myös hallaharsosta saa näyttävän "kankaan" kattoon, eikä maksa paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä olisi tullut moista ajatelleeksi, kiitos siis vinkistä! :) Ja juhlien jälkeen harsot voi antaa vanhempien kasvimaalle hyötykäyttöön. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |