Isänpäivä: DIY-lahjaideoita isälle

tiistai 1. marraskuuta 2016


Tervetuloa marraskuu ja joululaulut! Minulla on oma sääntö, jonka mukaan en saa kuunnella joululauluja ennen marraskuuta. Arvatkaa vaan, onko joululaulut tänään soineet? ;) Marraskuu tarkoittaa myös sitä, että isänpäivä lähestyy. Itse olen jo muistanut isääni. Siskoni bongasi jo aiemmin syksyllä mielenkiintoisen konsertin, johon ostimme koko perheen voimin isälleni lipun ja annoimme sen jo viime kuussa, sillä konsertti oli viime kuun lopussa. Oli mukava kuulla, kun isäni kehui konsertin olleen paras isänpäivälahja ikinä. 

Isät tunnetusti ovat hieman hankalia lahjottavia. Viime vuonna vinkkasin pari DIY-lahjavinkkiä, mausteöljyn ja viskimaistelusetin, joista isät saattaisivat tykätä.  Muutama vuosi takaperin annoin isälleni kortin, johon painoin jalkani kuvan (todella suloista!). Hauskaa, että vitsi upposi myös isääni. Mielestäni isänpäivälahjan ei tarvitse olla mitään isoa, ja jos johohkin juhlaan, niin isän- ja äitienpäivään sopii itse tehdyt lahjat. Kokosin muutamia kortti- ja lahjavinkkejä, jotka on suht simppeli valmistaa ja jotka varmasti lämmittävät isien sydämiä! 

Kaikki kuvat Pinterestistä. 


KORTTIVINKKEJÄ

Kortti voi olla simppeli ja sisältää vaikka vain tekstiä. Mielestäni isänpäivään sopivat erittäin hyvin humoristiset tekstit, kuten "Isä, ilman minua tämä päivä olisi mikä tahansa päivä. Ole hyvä.".  Itse tehty kortti lämmittää isän mieltä varmasti, vaikka se olisi simppeli. 


LAHJAVINKKEJÄ

Isälle sopii mielestäni naurattava, rentouttava, liikuttava tai aktiivinen lahja. Pääasia on, että lahjan valitsemisessa ja/tai tekemisessä ajatellaan isää. Parasta on, jos sillä onnistuu yllättämään isän. Esimerkiksi kirja, jossa muistellaan isältä opittuja taitoja, ilahduttaa varmasti isää. Oma lempparini näistä lahjavinkeistä on puu, johon on painettu jokaisen perheenjäsenet kädet. 

Miten muistat isääsi? :)

4 kommenttia:

  1. Isän muistaminen on tosiaankin hankala juttu, eikä vähiten "ei mulle mitään tarvitse ostaa" -takia. Kiitos kivoista vinkeistä, eiköhän jotain itse tehtyä tule annettua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, toivottavasti saat niistä vinkkiä! :) Sehän se on, kun isät ei (olevinaan) tarvitse mitään, mutta kyllä he silti tykkäävät hemmottelusta.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |