Aikuisten joulukalenterit

tiistai 8. marraskuuta 2016

Ihanaa, kun on lunta! Huomaan heti olevani pirteämpi lumen tuoman valoisuuden ansiosta. Lumi on myös tuonut jouluisen fiiliksen ja siksipä onkin aika puhua joulukalentereista. Minusta on mahtavaa, kuinka nykyään tarjolla on mitä ihanampia joulukalentereita aikuisille! Lasten joulukalenterit tuntuvat jäävän kakkoseksi aikuisten tarjonnan rinnalla. Oma valintani tänä vuonna on English Tea Shopin Teejoulukalenteri. Aivan mahtava joulukalenteri tällaiselle teefanaatikolle! Kalenteria myy ainakin Sokos, Stockmann ja Punnitse & Säästä. Kalenterin hinta on noin 12,95€. 

Kuva

Jos jotakin olen vuosien saatossa oppinut, niin sen, että joulukalentereiden kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kalentereiden kanssa käy helposti niin, että niitä ihailee, muttei tule ostaneeksi ja sitten saakin joulukuun ensimmäisenä päivänä etsiä kalenteria hiki hatussa. Tai minulle ainakin on käynyt useana vuonna niin. :D Eräs kalenteri, jonka kanssa minulle muutama vuosi kävi niin, on The Body Shopin kosmetiikkakalenteri. Mietin kalenterin ostamista tosi pitkään, koska sen hinta hirvitti. Lopulta kun päätin ostaa kalenterin, se oli myyty loppuun kaikista Suomen liikkeistä. Nyt kun se olisi mahdollista ostaa, enää ei huvita... Ja hintakin on tullut ylöspäin. Kalenterit maksavat 79, 99 ja 129 euroa. 

Kuva

Joulukalentereita tarjoaa moni muukin kosmetiikkayritys. Esimerkiksi Maybellinen Baby Lips -joulukalenteri sisältää kymmenen huulirasvaa ja neljätoista muuta yllätystä. Kalenteria myy ainakin Sokos ja Prisma ja hintaa sillä on 29,90€. 

Kuva

Essencen joulukalenteri sisältää 24 tuotetta, joista osa on saatavilla vain kalenterista. Hintaa kalenterilla on 29,90€. Käsitykseni mukaan Suomessa sitä myy vain pretty.fi, jonka sivuilla lukee, että kalenteria tulee myyntiin vain rajoitettu 30 kappaleen erä nyt torstaina 10.11. klo 18. Jos asia tosiaan on näin, niin kannattaa olla käsi liipasimella ylihuomenna! 

Kuva

Jos olisin valmis satsaamaan joulukalenteriin rahaa, valintani olisi todennäköisesti Yves Rocherin kosmetiikkakalenteri. Käytän paljon Yves Rocherin tuotteita, joten kalenterit sisältö olisi mitä luultavimmin mieluinen. Hintaa kalenterilla on 79,90€, ja tuotteita luvataan olevan peräti 250 euron edestä. Hyvä diili, jos pitää paikkaansa! Minusta on kiva, että kalenteri ei ole perinteisessä laatikkomuodossa, vaan tuotteet ovat joulupusseissa. 

Kuva

Myös Lush myy joulukalenteria. Kalenterissa on 12 luukkua ja se sisältää kylpy- ja suihkutuotteita sekä vartalovoiteita. Hintaa kalenterilla on 119,95€ ja sitä myy Lush-liikkeet sekä -nettikauppa. 

Kuva

Jos kosmetiikkakalenteri ei innosta, vaihtoehtona voi olla perinteisempi makea joulukalenteri. Itse olen monena vuonna miettinyt, hankkisinko Lindt:n suklaakalenterin. Hinnat lähtevät muistaakseni viidestätoista eurosta ylöspäin. Kalentereita myy ainakin Stockmann. 

Kuva

Lakritsin rakastajalle sopii Lakrids by Johan Bulowin joulukalenteri. Kalenteri sisältää gluteiinitonta suklaata ja lakritsia. Hintaa kalenterilla on 39€ ja sitä myy muun muassa domdom. Itse olen bonganut kalenterin monessa sisustuskaupassa tänä syksynä. 

Kuva

Vegaanisia suklaajoulukalentereita myyvät muun muassa Ruohonjuuri ja Punnitse & Säästä. Niiden valikoimista löytyvät ainakin Plamilin ja Moo Freen maidottomat suklaakalenterit. Kalenterien hinta on noin 8-9€. 

Kuva

Lopuksi vielä pari erikoisempaa kalenteria. Tuoksukynttilöiden ystävälle voisi sopia Yankeen joulukalenteri, joka sisältää 23 tuoksutuikkua ja yhden votiivikynttilän. Hintaa kalenterilla on 49,50€ ja sitä myy muun muassa Sisustuskauppa. Oluiden ystävälle sopivan olutkalenterin "Beery Christmas" bongasin Iloa arkeen -blogista. Kalenteri sisältää oluita 24:stä eri panimosta, 17:sta eri maasta. Hintaa kalenterilla on 69,90€, minkä lisäksi toimituskuluja Suomeen tulee 8,90€. Kalenteri on tilattavissa täältä

Kuva


Kuva


Hankitko itsellesi joulukalenterin? Paljonko olet valmis maksamaan kalenterista? :)

14 kommenttia:

  1. Minä käytän kosmetiikkaa sen verran rajatusti vain tiettyjä tuotteita, että kosmetiikkakalenterista jäisi helposti käyttämättä tuotteita enkä siksi näe siinä järkeä. Olen pari vuotta sitten itse askarrellut minulle ja Matiakselle oman joulukalenterin, johon sitten vuoropäivinä hankitaan toiselle joku yllätys. Se voi olla suklaata tai jotain muuta pientä kivaa. :) Tämä oli kyllä tosi kiva juttu!

    Mutta APUA tuo olutkalenteri... Pitäisiköhän hankkia se miehelle!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin varmaan jäisi suuri osa kosmetiikkakalenterin sisällöstä käyttämättä (paitsi ehkä tuon Yves Rocherin, mistä mainitsin). Tuo on tosi kiva, että hankitte vuoropäivinä toisillenne kalenteriyllätyksen! :) Minä olen pari kertaa tehnyt miehelleni kalenterin joululahjojen asemasta, mutta tänä vuonna en saanut sellaista aikaiseksi.

      Itsekin mietin, että tuo olutkalenteri olisi mieluisa miehelleni. :D Senhän voi tehdä itsekin, nykyään on niin hyvät erikoisolutvalikoimat kaupoissa.

      Poista
    2. Tuota itse tekemistä juurikin aloin pohtimaan... Hmm, mitenhän sen toteuttaisi! :D

      Poista
    3. Se onkin hyvä kysymys! :D Mieheni innostui suunnittelemaan (itselleen?) olutkalenteria ja keksi kaksi ehdotusta: 1) kyljellään oleva kaljakori, jonka päällystää ja koristelee ja tekee luukut tai 2) pahvilaatikko, jolloin laatikon täytyisi olla esimerkiksi lattialla, pullot siis seisoivat eivätkä olisi kyljellään. Mutta voihan pullot laittaa myös vaikkapa paperipusseihin. :)

      Poista
    4. Miulle tuli mieleen juurikin pahvinen kaljalaatikko mutta siinä on ongelmana että mahtuu ainoastaan tölkkejä, ja sitten taas suurin osa erikoisoluista on pullossa.... Hmm, tätä pitää miettiä! :D

      Poista
    5. Miten olisi sitten joku muu pahvilaatikko, kuin pahvinen kaljalaatikko? Tai yksi tyylikäs vaihtoehto voisi olla vanha puulaatikko, johon tekisi vain "kannen" ja luukut. :) Kerro sitten ihmeessä, jos toteutat kalenterin jotenkin! Olisi kiva nähdä. :)

      Poista
  2. Beery Christmas on jo loppuunmyyty, minulle on tulossa sellainen. :) Postituskulutkin olivat vain 8,90 € Suomeen, ei ollenkaan paha. Lisäksi minulla on saksalaisen Douglasin kosmetiikkakalenteri. Haaveilen silti todella paljon tuosta Essencen kalenterista, pitäisi ehkä pyytää etukäteisjoululahjaksi... Itse olen jo törsännyt liikaa kalentereihin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että se on loppuunmyyty, mutta hienoa, että ehdit hankkia sellaisen! Eikä postituskulut kuulosta ollenkaan pahoilta, täytyypä korjata ne tekstiin. :) Kalenterit on kyllä ihania, melkeinpä ihanampia kuin joululahjat. Olisi muuten kiva kuulla mielipiteesi sitten olutkalenterista. :)

      Poista
    2. Yritän muistaa tulla kertomaan mietteitä. :) Loota saapui, ja ainakin se on iso. Sorruin myös Essencen kalenteriin, tosin sain sen lahjaksi (pyytämällä, kröhöm), joten omatunto ei soimaa niin pahasti. :D

      Poista
    3. Sinulla on siis joulukuun aamut (tai illat) iloa täynnä, kun saat avata kolmen kalenterin luukut! :)

      Poista
  3. Täälläkin on lumi piristänyt mieltä. :)

    Olen jo vuosia "tyytynyt" partiolaisten joulukalenteriin, mutta nyt alkoi Lakrids-kalenteri houkutella. Lakridseilla kun herkuttelee vaativampikin lakritsinsyöjä. :)

    Lapsille ja puolisolle olen täyttänyt tulitikkurasioista askartelemiani kalentereita. Viime vuonna puolison kalenteri tahtoi jäädä retuperälle, mutta tänä vuonna 24 yllätystä on jo etukäteen listattu. Yllättymisen ilo kun ei katso ikää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Partiolaisten kalenteri on myöskin kiva, olen tykännyt sen kuvituksesta. Nythän ilmeisesti kuvittaja vaihtui? Uskoisin, ettei Lakrids-kalenteriin tarvitse pettyä. :)

      Se on ihan totta, ettei yllättymisen ilo katso ikää! Minusta on aivan ihanaa, miten siskoni jaksaa joka vuosi näpertää upeat joulukalenterit minulle ja miehelleni, vanhemmilleni ja kummilapsilleen. :)

      Poista
  4. Lupasin tulla vielä ilmoittamaan tänne jos toteutan itsetehdyn olutkalenterin.. Nyt löytyy blogista! ;)
    http://isaidyesblogi.blogspot.fi/2016/12/olut-joulukalenteri-miehelle-diy.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava toteutus! Kiitos, kun kun kerroit siitä. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |