Morsiusdieetti-kartoitus

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Uhkaavan kuuloinen otsikko, eikös? :D Ei kannata säikähtää, teen vain pienimuotoista tutkimusta ensi viikon aiheeseen liittyen. Oikeasta yläreunasta löydät kyselyn, johon toivoisin vastaustasi! Lisäksi olisi ihan mahtavaa, jos sinulla olisi aikaa vastata muutamaan tarkentavaan kysymykseen kommenttiboksiini.

kuva
Tarkennuksena olisi mukava lukea, miksi olet tai et ole häädieetillä. Onko kyse suuremmasta elämänmuutoksesta vai pienestä fiksauksesta ennen juhlapäivääsi? Mitä mieltä ylipäätään olet morsiusdieeteistä? Olisi kiva lukea kommentteja myös jo häitään viettäneiltä morsiamilta ja miksei vaikkapa vinkkejä ja ohjeita mahdolliseen laihduttamiseen ja kuntoiluun liittyen.

kuva
Kiitos jo etukäteen vastauksistasi! Ensi viikolla kannattaa kurkkia blogiani, sillä jotakin hienoa ja vauhdikasta on luvassa! :)

4 kommenttia:

 1. Oikeastaan koko ajan pyrin muokkaamaan elämäntapojani järkevämmiksi ja olen pyrkinyt siihen jo vuoden verran (ennen kuin olin kihloissa). Nyt sitten erityinen motivaattori on hääpäivä, jolloin haluan olla elämäni kunnossa. Kuitenkin pyrin siihen, että kun katson vuoden päästä häistä kuvia, en mieti, että "olinpa silloin hoikka!", vaan että elämäntavat pysyvät ja istuvat myös suuren päivän jälkeen. Minä vain olen sellainen ihminen, joka tarvitsee tavoitteita. Nyt tavoitteena on hääpäivä, vaikka siihen on vielä puolitoista vuotta. On tässä pienempiä välitavoitteitakin. ;) En yritä kovinkaan paljon pudottaa painoa, eikä minun sinänsä tarvitse, mutta lähinnä, että itsellä on hyvä olla ja kannan itseni ryhdikkäästi. :)

  VastaaPoista
 2. Musta häät ovat loistava "tekosyy" ja motivaatio kuntokuurille/elämäntapamuutokselle. Tottakai sitä elämänsä tärkeimmissä (ja kalleimmissa?) kuvissa haluaa näyttää mahdollisimman hyvältä. Ja oikeastaan mun mielestä jokainen pieninkin asia tai syy on loistava kunhan se saa ihmiset liikkeelle :) Pyrin itekin koko ajan elämässä parempaan suuntaan, mutta selkeitä tavoitteita tai aikarajoja ei ole, joten juhlat ja hääpuvussa loistaminen tuo kyllä hyvän lisäsysäyksen treeniin. :)

  VastaaPoista
 3. Täälä ollaan morsiusdietillä, koska jotenkin haluan, että näyttäisin parhaalta mahdolliselta itseltäni hääpäivänä. Tarkoitus olisi saada kiloja pois ja lihasta tilalle ja samalla opetella terveellisiä elämäntapoja, niin ettei enään tarvitsisi näihin laihdutus projekteihin ryhtyä. Haluaisin oppia syömään terveellisesti ja herkuttelemaan oikeassa suhteessa. Hääpäivä on kyllä loistava motivaattori tähän hommaan!

  VastaaPoista
 4. Minulla on vielä kaksosista jäljellä mammakiloja, pudotan siis painoa päästäkseni siihen "normaaliin painooni". Tässä ei kuitenkaan ole kyse ainoastaan häistä, vaan isommasta elämäntapamuutoksesta: aloitimme liikunnan ja muokkasimme ruokavalion kuntoon (siis miehen kanssa yhdessä!). Häitä varten haluan keskittyä kiinteyttämään esimerkiksi käsiä, jotka näkyvät olkaimettomassa puvussa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |