Morsiuskuntokuuri -teemaviikko alkaa!

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! Tämä viikko onkin erityinen, sillä koko viikko mennään blogissani teemalla morsiuskuntokuuri. Yhteistyössä personal trainer Pauli Reinikaisen kanssa olemme koonneet teille tuleville morsiamille sekä kaikille muillekin kattavan hyvinvointipaketin, joka sisältää niin treeniohjeita kuin keventämiseen sopivia reseptejä. Teemaviikko huipentuu mahtavaan arvontaan, joten kannattaa pysyä mukanamme! 

Viime viikolla julkaisin pienimuotoisen kyselyn sivubannerissani ja siitä huomasinkin, että moni morsian tekee töitä laihtuakseen ja kiinteytyäkseen hääpäiväänsä varten. Kommenteistanne huomaa, että häät toimivat motivaattorina suuremmalle elämänmuutokselle, eikä kuntoilu ja ruokavalio tähtää vain yhteen päivään. Se on hienoa, ja meidän teemaviikon tarkoituksena onkin tukea ja tuoda uutta intoa tähän prosessiin.


Pauli Reinikaisesta eli Kuntopiiskurista sen verran, että hän on pääkaupunkiseudulla ja Kanta-Hämeessä toimiva koulutettu personal trainer, jonka vahvuusalueita ovat lihaskunto- ja kahvakuulavalmennus. Hän uskoo kovaan työntekoon ja asenteen merkitykseen. Valmennuksessa hän käyttää paitsi tutkittuja metodeja, myös omakohtaisia, toimiviksi havaittuja harjoittelutapoja. Pauliin saa yhteyden Facebook-sivulla Kuntopiiskuri tai sähköpostilla paulireinikainen@gmail.com. 

Treenejä vauhdittamaan olen koonnut  Morsiuskuntokuuri -soittolistan, joka löytyy sivubannerista. Minusta olisi kiva saada teiltä biisivinkkejä, joita voisin lisätä soittolistaan. Mitkä treenibiisit kolahtavat sinuun?

Huomenna päästään treenaamisen makuun! :) 

Ps. Tänään alkaa Fitnesspäiväkirjat-sarja. Kuinka moni aikoo katsoa? Minä ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |