Hyviä uutisia: Häämatkamme toteutuu!

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Noin kuukausi sitten tuskailin, kuinka haaveidemme häämatka ei ehkä toteutuisikaan liian kovan hintansa takia. No, nyt minulla on hyviä uutisia. Olemme varanneet häämatkan Australiaan tulevalle joulukuulle! Eli vähän alle kahdeksan kuukauden päästä suuntaamme Australian maalle kokonaiseksi kuukaudeksi. Kiitos matkajärjestelyistä kuuluu Kilroylle, joka jaksoi vääntää ja kääntää kanssamme monta viikkoa ja räätälöidä meille unelmiemme häämatkan meille sopivalla budjetilla. 

Lähdemme siis joulukuun puolessa välin matkaan ja ensimmäinen etappimme on Melbourne. Teemme kaksi välilaskua, Amsterdamiin ja Hongk Kongiin, eikä matka-aika ole ihan niin pelottava mihin olimme varautuneet, sillä matkaan menee yhteensä 23 tuntia. Melbournessa majoitumme keskustahotellissa Causeway 353. Siellä majailemme 12 vuorokautta. Vielä emme ole erityisemmin miettineet, mitä kaikkea tekisimme. Vietämme joulun Melbournessa, joten ainakin käymme Joulufestivaaleilla. Mahdollisesti teemme myös päiväreissun Great Ocean Roadille.

Causeway 353
Causeway 353
Melbournen joulufestivaali
Melbournesta lennämme Sydneyyn, jossa ensin majoitumme keskustassa Y Hyde Parkissa. Siellä olemme uuden vuoden yli, josta siirrymme Bondi Beachille Ultimate Apartments-motelliin. Nähtävyydet ovat Sydneyssä ilmeisesti melko kalliita, joten täytyy vielä miettiä, mihin niistä panostaisimme. Myös Sydneyn ruokakulttuuri ja upeat ravintolat kiinnostavat. Sydneystä lennämme sitten tammikuussa Hong Kongin ja Amsterdamin kautta takaisin Suomeen (ja kärsimme aikamoisesta jet lagista).

Y Hyde Park
Y Hyde Park
Ultimate Apartments
Bondi Beach
Sellainen reissu luvassa! Miltäs kuulostaa? Kaikki vinkit Australiaan matkaan ovat erittäin tervetulleita! :) Täytyykin nyt heti katsoa rokotukset yms. asiat kuntoon. Sitten vaan sormet ristissä seuraavat kahdeksan kuukautta, että kaikki sujuu hyvin ja pääsemme todella lähtemään matkaan joulukuun puolessa välissä, eikä esimerkiksi iske lentolakko.

Ps. Osallistumisaikaa arvontaan on vielä reilu viikko!

14 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että reissu toteutuu!! Kuulostaa kyllä huikealta. :) Ja sitä jaksaa niin paljon paremmin, kun on tuollainen matka, mitä odottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Voisin kuvitella, että varsinkin lokakuun ja marraskuun harmaudessa matkan odotus antaa tarmoa arkeen. :)

   Poista
 2. Noniin, hyvä homma! Varmasti tulee huippu reissu :)

  VastaaPoista
 3. Wautsi, ihanan kuuloinen reissu teille tulossa :) ja tosi kivan näköisiä hotelleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Meillä oli onnea markanjärjestäjän kanssa, sillä meitä palveli henkilö, joka oli vuosia asunut Australiassa ja ollut töissä eri hotelleissa. Voidaan siis luottaa, että hotellit ovat hyvät.

   Poista
 4. Ihanalta kuulostaa, varmasti hieno reissu! Me käytiin "kihlajaismatkalla" Australiassa Sydneyssä vajaan kolmen viikon ajan viime vuodenvaihteessa ja tykättiin seudusta todella paljon. Erityisesti Sydneystä jäi mieleen erilaiset eläintarhat, ooppera oopperatalolla sekä kauniit rannat jylhine kallioineen unohtamatta upeaa vuodenvaihdetta!! Jos haluat lukea reissustamme tarkemmin, pyörähdä täällä (http://millionlittlethings.blogspot.fi/2015/01/haamatkalle-maapallon-toiselle-puolelle.html) ps. Todella hyvät lennot olette saaneet, meillä meni muistaakseni reilu 30h/suunta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos laittamastasi linkistä! Aivan varmasti saadaan jutustasi matkavinkkejä. :) Upeita kuvia, jotka kasvattavat matkaintoa.

   Poista
 5. Matkasuunnitelmanne kuulostavat upeilta! Olen kuullut Australiasta vain hyvää siellä melkein vuoden asuneelta kaasoltani, joten olen varma, että reissustanne tulee mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivotaan! :) En ole kyllä itsekään kuullut muuta kuin hyvää ihmisiltä, jotka ovat siellä käyneet taikka asuneet.

   Poista
 6. Oii näyttää ihanalta! Ausseista kuullut kyllä niin paljon hyvää, että mekin voisimme sitä harkita matkakohteeksi. Meillä häämatka edessä helmikuussa. Talvihäiden huono tai hyvä puoli (riippuen keneltä kysyy) on, että jos haluaa lämpimään niin on lähdettävä kauas, joka taas näkyy budjetissa. Mutta varmasti upea reissu tulossa teille!

  - Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta. Ellei sitten siirrä häämatkalle lähtöä, eikä lähde heti häiden jälkeen. Meilläkin tulee sellainen puolisentoista vuotta häiden vietosta, kun lähdämme matkaan. :) Ilmeisesti helmikuussakin on Australiassa oikein hyvät säät vielä, että eikun vaan sinne!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |