Haasteita riittää

maanantai 30. syyskuuta 2013

Yllätys oli isohko, kun viikonlopun blogitauon jälkeen katsoin blogiani ja huomasin saaneeni neljä haastetta. Kiitos Sarita Marjamäki, Amanda P, Becoming a wife and a husband ja M. :)
En enää pistä uutta haastetta eteenpäin, sillä se tuntuu käyneen jo kaikilla. En myöskään aio kertoa yhtätoista asiaa itsestäni, mutta valitsen kaikista haasteista muutamia kysymyksiä, joihin vastaan.

kuva
1) Aiotko näyttäytyä sulhasellesi ennen vihkimistä?
Me mennään maistraatissa naimisiin ja yhtä matkaahan sinne mennään. Otamme hääkuvat ennen hääjuhlan alkua. Ajattelin, että voin näyttäytyä sulhaselle ennen hääjuhlaa, koska olemme siinä vaiheessa jo naimisissa. :)

2) Minne suuntaatte häämatkalle?
Haaveena olisi viettää joulu 2015 New Yorkissa. Häiden jälkeen karkaamme pariksi päiväksi jonnekin naapurimaahan, esim. Ruotsiin, jottei hääkrapula iske liian kovaa.

3) Minkä tyyliset häät aiotte viettää?
Industrial-henkiset, rennot rokkibileet. Musiikkia ja hauskan pitoa.
kuva
4) Millä perusteella valitsit kaasot?
Kaksi siskoani toimivat kaasoinani. Valintaa ei tarvinnut miettiä, siskoni ovat ihmiset, jotka ovat tunteneet minut aina ja kyllähän siskous on sisäpiirihommaa. Kaiken lisäksi (onnekseni) siskoni ovat tarkkoja työmyyriä, jotka saa höyneytettyä askartelemaan minun puolestani. :D

5) Onko sulhasesi osallistunut hääjärjestelyihin?
Kyllä, juuri sopivasti (ei sentään hyppinyt nenille!). Esimerkiksi ajatus teemaväreihin tuli sulhaselta. Sulhanen jaksaa kuunnella ja kommentoida, mahtavaa, että toiselta löytyy vahvoja mielipiteitä. :)

6) Kuka ottaa valokuvia häissänne?
Bändini hovikuvaaja. Mukavaa, että on tuttu ja turvallinen kuvaaja (ja edullinenkin toki).
kuva
7) Onko teillä yhteisiä harrastuksia? Jos on niin mitä?
Yhteisiä kyllä, mutta usein niitä harrastetaan erikseen. :D Molemmat harrastavat liikuntaa ja musiikkia. Samoin tapitamme katsoa samoja tv-ohjelmia, Masterchef Australiaa, Uskomatonta Mr Goodwiniä ja Usan Leijonan luolaa.

8) Kuvaile tulevia appivanhempiasi 4 sanalla.
Sydämellinen, napakka, vahva ja iloinen.

9) Miten riitelette?
Lyhyesti. :D

10) Miten valitsitte kaupungin hääjuhlallenne?
Sopivan juhlapaikan löytymisen perusteella.

11) Millaista musiikkia hääjuhlassanne kuullaan?
Monipuolista, siunaamisen aikana kuullaan sellomusiikkia. Bilebändi vetää rokkia ja noin pois päin, akustinen poppoo Ismo Alanko-tyylistä musiikkia. Ruokailun taustalla luultavasti jazzia.

12) Mikä olisi tärkein ohjeesi hääsuunnittelun alkumetreillä oleville morsiamille?
Hengitä, kaikki järjestyy. Äläkä huoli, et ole liian ajoissa. :)
kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |