Esikutsupohdintaa

tiistai 10. syyskuuta 2013

Meillä on siis lauantaina Save the date-korttien kuvaukset. Meillä on idea, paikka ja valokuvaaja mietittynä. Vielä pitäisi suunnitella molempien vaatteet. Tarvitsemme kaksi vaatekertaa, rokkikuteet ja sitten juhlavaatteet. Ehkä tyydyn vaatekaappini sisältöön, vaikka houkutus ostaa uusia vaatteita olisi suuri. :) Meikin ja hiukset laitan itse, ja niistä minulla on vahva visio.
kuva
Toinen asia, mikä pitäisi miettiä on, että mihin laitetaan päivämäärä ja miten. En ole osannut päättää, lisätäänkö päivämäärä kuvankäsittelyvaiheessa vai otetaanko kuviin mukaan numeroita tai kyltti. Niin, onhan tässä aikaa miettiä ja suunnitella... :D

kuva
Kolmas asia on, laitetaanko tekstiksi Safe Save the date vai Varaa päivä. Minun korviini Varaa päivä kuulostaa hieman juntille suomennokselle ja olenkin miettinyt, löytyisikö sille jotakin vaihtoehtoa? Osaisitteko ehdottaa jotakin? Jossakin kortissa muistelen nähneeni tekstinä Tärkeä päivämäärä. Tai mitenkä toimisi Esikutsu? :D

kuva
Täällä pohdiskelin sitä mahdollisuutta, jos save the date-kortit pistäisikin nettiin ja jakaisi ilman kustannuksia vieraille. No, päädyimme kuitenkin siihen lopputulemaan, että lähetämme ne postin välityksellä. Lähetämme kortit joulukuussa, jolloin voimme lähettää ne joulupostimerkkien hinnalla, ja säästää hieman kuluissa.

kuva
kuva
kuva

6 kommenttia:

 1. Toi toka alin kuva on kyllä ehdottomasti tyylikkäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse asiassa me päätettiin, että hyödynnetään vinyyleitä päivämäärän kanssa . :)

   Poista
 2. Meillä on kuvaukset ens ma :) ei mitään kylttejä otettu vaan päivä lyödään sit digitaalisesti muun tekstin kanssa kuviin/kortteihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, tsemppiä kuvauksiin! :) Me aateltiin tehä niin, että kokeillaan saataisiinko ujutettua päivämäärävinyyli kuviin. Jos se ei näytä hyvältä niin sit lisätään kuvankäsittelyssä.

   Poista
 3. Esikutsu kuulostaa mun mielestä tyylikkäältä!

  Itse otimme kuvat sunnuntaina ja laitoimme tekstin save the date, sillä meillä on kaksikieliset häät, ettei mennyt ihan säätämiseksi kaksien eri kuvien kanssa. Lopulta jouduimme kuitenkin ottamaan kahdet kuvat väärinkäsitysten välttämiseksi, koska päivämäärä Suomessa esitetään eripäin kuin Ruotsissa. ;)

  Meillä päädyttiin laitaamaan tekstit ja päivämäärä kehyksiin, mutta niitä jouduttin photoshoppaamaan joka tapauksessa,koska valo osui niihin niin eri tavalla.

  Vinkkinä voisin sanoa, että jos pystytte kuvatkaa pari eri ideaa. Minun ensimmäinen ideani ei toteutnut niin kauniisti ja toinen olikin ihan nappiin, joten sitä voi yllättää itsensä noin jälkikäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuon esikutsun vaan roiskaisin otsikoksi, mutta siinä voisi tosiaan olla ideaa. :) Hyvä pointti muuten tuo päivämäärä!

   Se on totta, että joskus alkuperäinen, huikea idea ei toimikaan yhtään. Meillä on muutama idea, joita sitten kokeillaan paikan päällä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |