Drinkkibaari häihin

maanantai 23. syyskuuta 2013

Me halutaan tarjota vieraillemme alkoholitarjoilu koko illaksi ja yöksi. Vielä ei olla ihmeemmin suunniteltu juomatarjoilua kuin että juomat haetaan naapurimaasta ja kylmäkaapit juomille saadaan pitopalvelun kautta. Eilen sitten oltiin eräillä synttärijuhlilla ja siellä oli drinkkibaari, jossa sai itse sekoitella alkoholillisia ja holittomia juomia. Sulhoni innostui baarista kovin. En meinaa, että juomismielessä vaan miten se sopisi hyvin häihimme. :)

kuva
kuva
 Itsekin pidän ajatuksesta. Pitää vain laskea, kuinka paljon siihen voisi budjetoida. Joka tapauksessa drinkkibaarin olisi sovittava summaan, jonka olemme juomia varten budjetoineet.
kuva
kuva
kuva
Olisiko sitten järkevää ostaa selkeästi ainekset joihinkin drinkkeihin? Drinkkipöytään voisi laittaa infotaulun, jossa olisi ohjeet juomien tekoon ja juomien niminä jotakin meihin liittyvää. Hedelmäviipaleet ja marjat näyttäisivät upealta pöydässä!
kuva
kuva
kuva
Näillä aatoksilla meille tulisi siis karkkibuffet ja drinkkibaari, jokaiselle jotakin. ;) Onko teille tulossa drinkkibaaria? Miten ajattelitte toteuttaa sen?
kuva

14 kommenttia:

 1. Tykkään itse drinkkibaari-ideasta hedelmäviipaleineen ja drinkkiohjeineen. Meidän juhlapaikassa oli A-oikeudet, joten toteuttaminen ei olisi onnistunut. Hauska idea ja vieraat varmasti tykkäisivät, kunhan eivät ole sen sorttisia, että mopo lähtee käsistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon (ainakin kovasti toivon), ettei drinkkibaarista koituisi ongelmia. Kuitenkin halutaan jotakin muuta viinin, oluen ja siiderin lisäksi, niin tämä voisi olla kiva vaihtoehto. :)

   Poista
 2. Hyvä idea ehdottomasti!! Meille on suunnitteilla myös jonkinlainen drinkkibaari, mutta se mitä siellä tarjoillaan on vielä aika avoinna! Ajattelin, että kehittäisin itse vähintään kaksi eri drinkkiä joiihin olisi ainekset valmiina ja sitten jotain perusaineksia ja viskejä sulhasen toiveesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! :) Pitää itsekin alkaa pikkuhiljaa suunnitella, millaiset drinkkiainekset miellyttäisi mahdollisimman montaa vierasta.

   Poista
 3. Meille tulee ehdottomasti drinkkibaari, kun emme ole mitään boolifaneja... Silloin myös vieraille on enemmän vaihtoehtoja ja kaikki löytävät toivottavasti mieleisensä.

  Muutama päivä sitten kirjoittelinkin omassa blogissani kaavailemiani drinkkejä. Ollaan ajateltu että viinan "läträäminen" pysyy siistimpänä ja asiallisena kun palkkaamme jonkun baarimikon sekoittelemaan juomat...

  Ihana toi kuva noist hedelmä/marja kipoista, täytyypä pistää idea mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä olikin, kävin vähän ottamassa sieltä vinkkiä. :) Baarimikon palkkaaminen on kyllä fiksu veto, ettei tarvitse teidän huolehtia. Jos kiinnostuit noista nimenomaisista kipoista, niin niitä löytyy Ikeasta.

   Poista
 4. Tuo sagria baari näyttää tosi hyvältä! Nam!

  VastaaPoista
 5. Ihana idea! Drinkkibaari olisi myös yksi osa ohjelmaa, kun ihmiset kävisivät ihmettelemässä drinkkiohjeita, kokoamassa omansa ja maistelemassa toisten luomuksia! Mahtava idea siis (: Voi kun meidän juhlapaikkaan saisi viedä omat juomat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, ja sen voisi avata vasta myöhemmin illalla. :) Me etsittiin kauan juhlapaikkaa, johon saadaan viedä omat juomat, koska se oli yksi kriteeri, josta ei oltu valmiita joustamaan. Ehkä teidänkin juhlapaikkaan voisi ehdottaa tuon tyylistä juttua, vaikkei sinne omia juomia voikaan viedä? :)

   Poista
 6. Drinkkibaari olisi ihan huikea! :) Sinulle on haaste blogissani.

  VastaaPoista
 7. Heips! Blogissani on sinulle haaste, käy ihmeessä kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 8. Minunkin blogini puolelta löydät haasteen :)

  VastaaPoista
 9. Heipsan ! Heitin sinulle hääaiheisen blogihaasteen :-) Kysymykset näet viimeisimmästä postauksestani :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |