Huulipunasuositus kesän juhliin

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Lämmin sää ja nupullaan olevat puiden lehdet saavat ajatukset kääntymään tulevan kesän juhliin.  Usein loppukeväästä tulee myös ynnättyä tuttujen kanssa yhteen, montako kesäviikonloppua tulee vietettyä erilaisissa juhlissa. Itselläni on tällä hetkellä tiedossa parit syntymäpäiväjuhlat ja parit valmistujaiset. Häitä ei harmikseni ole luvassa. 

Olen pohtinut, mitä laittaisin päälle anoppini kuusikymppisille kesäkuun alussa ja millainen huulipuna ja kynsilakka asuuni sopisi. Huulipunaa miettiessäni tuli mieleen, että monet muutkin etsivät kesän juhliin huulipunaa, jonka kanssa voi juhlia huolettomasti. Ja tässä seuraakin oma vinkkini: Laveran Beautiful Lips Colour Intense


Laveran huulipuna on kokemukseni mukaan miellyttävä huulilla eikä kuivata niitä ja se pysyy hyvin paikoillaan. Huulipuna on niin kestävä, ettei sitä tarvitse lisätä juhlan aikan huulille vaikka syö ja juo. Laveran sivuilla kerrotaan, että huulipunan "voidemainen, ruusun, malvan ja limenkukkauutteita sisältävä hoitava koostumus tuntuu miellyttävältä huulilla. Intensiivinen lopputulos korkealaatuisten väripigmenttien ansiosta."Huulipunista löytyy hyvin eri sävyjä eikä hintakaan huimaa päätä, sillä esimerkiksi Sokos myy huulipunia hintaan 12,90€. Kaiken hyvän lisäksi kyseessä on luonnonkosmetiikkasarja. Huulipuna kestää myös jonkin verran suutelua, joten voin lämpimästi suositella sitä kaikille morsiamille! :) 

Kuvat: Lavera. 

1 kommentti:

 1. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Laptop service centre in Jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |