Inspiraatiota juhlien kukka-asetelmiin Kevätmessuilta

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Hyvää pääsiäistä! Olin suunnittelut kirjoittavani jotakin pääsiäistä aiemmin viikolla, mutten vain saanut sitä itsestäni irti. Myös Kevätmessut-raportti on kolkutellut mielessä. Kävikö kuinka moni muuten messuilla? Kevätmessujen tarjonnasta minuun kolahtivat eniten kukat. Messukeskus oli yhtä kukka-asetelmien ilottelua, alkaen presidenttien puolisoita kuvastavista teoksista ammattilaisten kukansidontanäytökseen ja kukkakauppojen runsaaseen tarjontaan. Kukkasidontanäytöksen ja sitä seuranneen kukkakimppuhuutokaupan takia innostuin olemaan messuilla puolitoista tuntia pidempään. :D 


Tämä upea kukkakoriste on Pakilan Kukkatalon käsialaa. Juhlakattaus ei kaipaa näyttävän kukkakaitaliinan lisäksi muita koristeita ja astiatkin saavat olla yksinkertaisen elegantteja. Kukkakoristeen pohjana on oksia, joihin on kiinnitetty keväisen värisiä leinikkejä ja muita kukkia. Pakilan Kukkatalo on minulle uusi tuttavuus, joka teki samoin tein vaikutuksen. Tämä tuoliasetelemakin on Pakilan Kukkatalon käsialaa:


Kukka-alan opiskelijat eri oppilaitoksista olivat koostaneet upean kukka-asetelmanäyttelyn Lasigalleriaan. Puuelementtien yhdistäminen keväisiin, rennosti sidottuihin kukka-asetelmiin tuo kokonaisuuksiin luonnonläheistä eleganssia. 


Olin tosiaan jo lähdössä messuilta kotiin, kun Lasigalleriassa alkoi ammattilaisten kukkasidontanäytöa ja kukkakimppuhuutokauppa. Oli upea seurata, kun ammattilaiset ympäri Eurooppaa tekivät toinen toistaan upeampia kukkakimppuja. Tämän kaunokaisen huusin itselleni huutokaupassa. Hintaa kimpuilla jäi vain 35€, mikä on mielestäni todella vähän, kun miettii kimpun kukkamäärää! Uskomatonta kyllä, osa huutokaupan kimpuista ostettiin kympillä... En valitettavasti tiedä kimpun tekijän nimeä tai missä hän työskentelee. Joka tapauksessa hänen kimppunsa koristaa edelleen kotiamme (ja kornia ehkä, mutta olen koristanut sitä munakoristeilla). 

2 kommenttia:

 1. I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Jaipur Sightseeing Taxi  Regards

  Sameer  Taxi Services in Jaipur

  VastaaPoista
 2. very nice post and great genuine post Sharing content and I am completely agree with you,


  Thanks for sharing.


  Taxi in Jaipur

   
  and
   

  Jaipur Sightseeing Taxi


   

  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |