Voimalause

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Minun voimalauseeni on tällä hetkellä miamibikinit ja yleensä kolme kertaa putkeen, miamibikinitmiamibikinitmiamibikinit. Voimalauseen syntymiseen on kolme syytä: 

1. Me varattiin vastikään matka Miamiin ja Orlandoon. Lähdetään viettämään joululomaa Floridaan ja tottahan toki lomamatkan miettiminen antaa arkeen energiaa: "Kun saan tämän homman tehtyä, niin matka on entistä lähempänä."

2. Ostin elämäni ensimmäiset bikinit. Olen pitkään haaveillut bikineistä, mutta kuitenkin aina kokenut, että "en mä voi". Nyt pitkällisen pohdinnan tuloksena päätin, että jos en ole tähän astisen elämäni aikana voinut olla bikineissä, niin tuskin koskaan tulee tilannetta, että voisin ellen vain päätä, että nyt sen teen. Kesään on vielä hetki aikaa ja sen ajan käytän henkiseen valmistautumiseen. Kun kesä koittaa, vedän bikinit ylle.

3. Thaiboxing. Aloitin vuoden alussa thaiboxingin ja se on rankin urheilulaji, mitä olen koskaan harrastanut. Kun alkaa tuntua etten jaksa ja happi loppuu, niin hoen päässäni miamibikinitmiamibikinitmiamibikinit ja johan jaksan tehdä toistot loppuun.

Mikä on sinun voimalause? 

Kuva: Pixabay. 

2 kommenttia:

  1. Hääpukusovituksethääpukusovituksethääpukusovitukset. En tiennyt voimalauseen olemassaolosta aikaisemmin, mutta tämä sopisi mulle ihan hyvin. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |