Silmäkarkkia – Dunin uudet kuvastot

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Kaikki kuvat Dunin kuvastoista. 

Dunin tämän vuoden kuvastot ovat kunnon silmäkarkkitykitystä! Niiden ahmiminen ei todellakaan helpottanut juhlien järjestämisen puutteesta johtuvia vieroitusoireitani. Voi olla, että tänä vuonna joudun panostamaan pääsiäiseen tavallista enemmän, jotta pääsen toteuttamaan juhlaitseäni. :D 

Upeiden kuvastojen lisäksi Dunin tuotteet ovat kauniita ja laadukkaita. Esimerkiksi häissämme oli Dunin kertakäyttöiset alusliinat, lautaset, lasit ja aterimet. Ulkonäkönsä puolesta astioista ei olisi ikinä voinut uskoa, että ne ovat kertakäyttöisiä. Dunin tuotteet eivät kuitenkaan ole mahdottoman hintaisia vaan mielestäni niissä kohtaa hinta ja laatu. 

Kuvastot löytyvät täältä ja täältä. Mitä sinä tykkäät Dunin tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Vau, ihania tuotteita! Mistä näitä saa ostettua? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? :) Dunin tuotteita saa jonkin verran erilaisista kaupoista, esimerkiksi tavarataloissa on yleensä aika hyvät valikoimat. Googlettamalla löytyy esimerkiksi juhlakauppojen Duni-valikoimat. Valitettavasti Dunilla on paljon myös pelkkään ammattikäyttöön tarkoittettuja tuotteita. Toisaalta esimerkiksi jos olet järjestämässä juhlia, joihin tulee pitopalvelu, saattaa pitopalvelun kautta olla mahdollista hankkia Dunin tuotteita. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |