Juhlatiloja pääkaupunkiseudulla: omat ruuat ja juomat

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Olen huomannut, että moni jakaa potentiaaliset hääpaikat sen mukaan saako niihin viedä omat ruuat ja juomat vai ei. Päätin tehdä listauksen pääkaupunkiseudun hienoimmista (mielestäni siis) juhlatiloista, jonne saa viedä oman cateringin ja omat juomat. Lukisin mielelläni, jos mieleesi tulee lisäyksiä listaan! 


Agroksenmäen holvikellari, Helsinki

Juhlatila sijaitsee Helsingin Hermannissa. Holvikellari on vanha oluttehtaan varasto ja tynnyritekijän varasto, joka on ollut juhlakäytössä vuodesta 2005 lähtien. Juhlatilaan mahtuu seisomaan 240 henkeä ja istumaan 180 henkeä. Tilavuokraan sisältyvät mm. pitkät pöydät, tuolit ja buffetpöydät. 


Kuva
Kuva


Rauhanasema, Helsinki

Rauhanasema sijaitsee Itä-Pasilassa. Juhlasaliin mahtuu 60 henkeä. Tilassa on pöydät ja tuolit sekä 60 hengen astiasto. 


Kuva
Kuva


Merimelojien maja, Helsinki

Merimelojien maja sijaitsee Eteläisellä Humalluodolla, lähellä Sibelius-puistoa ja Regatta-kahvilaa. Majaan mahtuu 120 juhlavierasta. Majassa on pöydät ja tuolit sekä pieni keittiö. 

Merimelojien majan nettisivut

Kuva
Kuva


Laaksolahden monitoimitalo, Espoo

Laaksolahden monitoimitalo sijaitsee Espoon Laaksolahdessa. Juhlatilaan mahtuu 80 henkeä. Vuokraan kuuluu kalusteet. Tilassa saa juhlia kello kahteen saakka aamuyöllä. Kuva


Soukan venekerhon paviljonki, Espoo

Paviljonki sijaitsee Espoon Klobbenilla. Juhlatilaan mahtuu 70 henkeä. Vuokraan kuuluu pyödät, tuolit sekä astiasto. Paviljongille voi tulla veneellä. Kuva
Kuva

Kivitasku, Vantaa

Kivitasku on 1920-luvulla rakennettu granittinen navetta, joka sijaitsee Vantaalla. Tilaan mahtuu 70 henkeä. 


Kuva
Kuva

Ruutikellari, Helsinki

Ruutikellari sijaitsee Suomenlinnassa ja sinne mahtuu yhteensä 60 henkeä. Tilassa saa juhlia yhteen asti aamuyöllä. Tilasta löytyy pöydät ja tuolit. Wc-tilat ovat erillisessä rakennuksessa. 


Kuva

Kuva


Vantaan vanha fabriikki, Vantaa 

Vanha fabriikki sijaitsee Vantaan Viherkummussa. Juhlatilaan mahtuu enimmillään 100 henkeä, mutta ideaali henkilömäärä on 70. Tilassa saa juhlia klo 22:een asti eikä siellä saa soittaa elävää musiikkia. 

Vantaan vanhan fabriikin nettisivut

Kuva

Kuva
Saako valitsemaasi juhlapaikkaan viedä omat ruuat ja juomat? :)

2 kommenttia:

  1. Meidän häät juhlittiin vuosi sitten Klaus K:n Rake-salissa, joka oli tosi kaunis ja arvokkaan oloinen miljöö hyvällä paikalla! Tännehän ei omia juomia tai ruokia saanut viedä, mutta koska tilavuokraa ei ollut - vain tietyllä summalla myynti- ei lopullinen hintalappu häille kaikkien laskelmien jälkeen ollut iiihan hirveästi suurempi kuin sellaisessa paikassa johon omat tarjoilut olisi saanut viedä. Plus säästyi paljon vaivaa! TIlavuokrat olivat monessa paikassa mitä me katsottiin tosi kovia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klaus K:n Rake-sali on kyllä huikean hieno paikka! :) En tiennytkään, ettei siellä ole tilavuokraa. Se on kyllä ihan totta, että voi tulla myös edullisemmaksi ottaa juhlapaikka, josta tulee ruoka ja juoma kuin että maksaa tilavuokra, catering ja juomat. Ja tottakai tosiaan vaivaa säästyy, kun kaikki tulee yhdestä paikasta.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |