Kate Spade -häät

maanantai 1. elokuuta 2016


Tiedättekö Kate Spaden? Kate Spade on amerikkalainen muotisuunnittelija, jonka mallisto kantaa nimeä Kate Spade New York. Mallisto käsittää vaatteita, käsilaukkuja, kenkiä, sisustustuotteita sekä asusteita. Ominaista Kate Spadelle on rohkeat värit, raitakuosi sekä leikkisät kuviot. Itse tutustuin Kate Spadeen viime vuonna Australiassa, mutten rohjennut ostanut mitään. Minua jäi kuitenkin harmittamaan, etten ostanut merkiltä käsilaukkua ja voitte kuvitella, kuinka kiljahdin riemusta, kun alkukesästä huomasin Zalandon myyvän Kate Spade New Yorkia. Olin aiemmin etsinyt, josko tilaisin jostakin kaupasta laukun, mutta en löytänyt yhtään nettikauppaa, joka olisi toimittanut tuotteita Suomeen. Valitettavasti mieluisaa laukkua ei Zalandon valikoimista löytynyt, mutta ostin ihanan rannekellon. Ja onneksi ostin! Zalando ei nimittäin enää myy Kate Spadea.  

Joka tapauksessa, olen haaveillut Kate Spade -työnurkkauksesta ja sellainen on mahdollinen toteuttaa myös ilman varsinaisia Kate Spaden tuotteita. Kate Spade -työnurkkauksen värejä olisivat valkoinen, musta, pinkki ja kultainen. Jos saisin tehdä ihan mieluisan työnurkkauksen, niin tapetoisin yhden seinän musta-valkealla raitatapetilla. Seinille laittaisin erilaisia listoja ja tauluja. Pöydällä olisi mappeja ja laatikoita, jotka olisi tuunattu paperilla, jossa on valkea pohja ja kultaisia palloja. Osa olisi pinkillä paperilla päällystettyjä. Läpinäkyvässä kynäpurkissa olisi valkeita ja pinkkejä kyniä. Maljakossa olisi aina tuoreita kukkia. Aijai, kylläpä kelpaisi työskennellä moisessa nurkkauksessa! 

Kuva

Mutta mennäänpä asiaan. Kate Spade -hääteemassa olennaisinta ovat edellä mainitut värit, joita ovat musta, valkoinen, pinkki ja kultainen. Pöytien liinat ovat musta-valkoraidalliset. Kukat ovat pinkkejä ja valkoisia, tuikkukupit ja kynttilänjalat kultaisia. Maljakoiden ympärille voi kääräistä koristeeksi nauhan tai niihin voi maalata esimerkiksi kultaisia palloja. Tuolitkin voivat olla kultaisia. Mielestäni pointtina Kate Spade -häätyylissä on luksuksen ja raikkauden yhdistäminen juhlavaksi kokonaisuudeksi.

Kuva
Kuva
Kuva

Kuva
Jostain syystä minua tällä hetkellä kiehtoo todella paljon kultaiset asiat sisustuksessa ja kattauksessa. Kultainen yhdistettynä mustavalkoiseen raitaan näyttää silmiini todella hyvältä, ja mietinkin kuumeisesti missä juhlassa voisin toteuttaa sellaista väritystä. Ehkäpä minun täytyy järjestää omat Kate Spade -teemaiset juhlat muuten vain! :) 

Kuva
Miltäpä näyttää? Voisitko kuvitella järjestäväsi juhlat jonkin muotimerkin tai -suunnittelijan, esimerkiksi  Louis Vuittonin tyylin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |