Metsäaiheiset syntymäpäiväjuhlat: Karkkibuffet

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pohdimme äitini kanssa hyvän tovin, onko karkkibuffet kuusikymppisillä turha juttu, varsinkin, kun juhla-aika on melko lyhyt. Minä kovasti yritin perustella karkkibuffetin tarpeellisuutta, koska olin aivan lumoutunut Pinterestissä bongaamistani metsäaiheisista karkki- ja herkkubuffeteista. Päätimme lopulta, että kokoamme karkkibuffetin, josta vieraat voivat hakea kotimatkalleen evästä. Tiesimme myös, että lapsia on tulossa juhlaan, ja heille karkkibuffetin tarjonta voisi olla kiinnostavampi herkku kuin täytekakku. 

No kuinkas kävikään? Karkkibuffet oli menestys ja sen antimista nauttivat kaikki vieraat ikään katsomatta! 


Koostin buffetin teemavärien mukaan vihreistä, ruskeista ja valkoisista karkeista. Lisäksi buffetissa oli pähkinöitä sokerittomana vaihtoehtona. Karkit laitoin erilaisiin lasipurkkkeihin, joista osa kökötti koivukiekkojen päällä. Lisäksi tarjoiluastioina oli pari oksa-astiaa (mikähän olisi fiksumpi nimi), jotka spreijasin ruskeiksi. Tikkarit olivat sammalpedillä, joiden alla oli kukkasientä pitämässä tikkareita pystyssä. Vieraat saivat kerätä karkkeja vihreä-valkoisiin karkkipusseihin.

2 kommenttia:

  1. Voi kun ihanan ja herkullisen näköinen! Kiva blogi siulla muuten Marjo, lueskelin eräänä päivänä melkein kaikki postaukset läpi. :) Keep going!

    Terkuin Katja

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |