Häätarina: Hääkirja

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Hei taas pitkästä aikaa! Olen palannut lomalta ja takaisin sorvin ääressä. Olipa ihanaa, kun heti loman jälkeen sain hakea postista hääkirjamme. Vaan osasinpa olla taas hölmö, yllätyin nimittäin kun näin kirjan koon (28x28 cm), vaikka tiesinhän minä tilatessani, minkä kokoinen kirja tulisi olemaan. :D Mutta tosiaan, pari viikkoa sitten valitin, mikä homma hääkirjan koostamisessa onkaan ja lupasin esitellä lopputulosta, kunhan saan savotan valmiiksi. Nyt onkin aika esitellä kirjaa hieman teille (en sentään koko kirjaa, sivuja kun on aika monta!). Kirjaa lukiessani minulle tuli fiilis, että hääkirjan kokoaminen oli se viimeinen asia tässä häähommassa, ja nyt häät todella ovat taakse jäänyttä elämää, jota on ihana muistella.

Kirjasta sen verran, että päädyin kuitenkin jättämään sivut valkoisiksi, ja mielestäni lopputulos on raikas ja tuo kuvat hyvin esiin. Sommittelun pidin aika väljänä ja isoja kuvia löytyykin kirjasta paljon. Käytin vain lyhyitä tekstin pätkiä.

Kirjan tilasin siis Ifolorilta ja voin kyllä suositella. Ifolorin kuvakirjaohjelma on helppokäyttöinen ja siinä on suht paljon eri vaihtoehtoja esimerkiksi sivujen väreille ja tekstien fonteille yms. Hintaa kirjalle jäi postituskuluineen noin 110 euroa, mistä siis oli se 10% alennus. Ei ihan halpaa puuhaa, mutta laatu on kyllä erinomainen. Kyllä siinä vaan on oma fiiliksensä selata hääkuvia fyysisessä muodossa! :)

6 kommenttia:

 1. Upea lopputulos! <3 Ja nyt on pakko paljastaa, ettei meillä ole vieläkään omaa kirjaa häistä. Ja pippaloista on pian 3 vuotta! Anopit kyllä väkersivät kumpikin upeat kirjat heti juhlien jälkeen, mutta meillä se on "vähän jäänyt". Hupsista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Taitaa mennä niin, että mitä pitempään antaa asian häiden jälkeen levätä niin sitä hankalampi tehtävään on tarttua. :D

   Poista
 2. Ihanan näköinen kirja ja todella nätti sommittelu! Muutama iso kuva/aukeama tuo tunnelman paljon paremmin esille, mitä sivut joihin olisi tungettu monta pienempää kuvaa :) Eikä tuo hinta minusta suolaiselta tunnu noin korvaamattomasta muistosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sanopa muuta. Kuvia jäi todella paljon käyttämättä, mutta niitä voi katsella digi-muodossa. Joo, ja häiden muihin kuluihin suhteutettuna ei kyllä ollenkaan liian kallis. :)

   Poista
 3. Upea kirja! Täytyy selkeästi lisätä tämä to-do-listalle kun häät on juhlittu! Mitä nuo tekstit ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen, hääkirja on kyllä ihana muisto hääpäivästä. Tekstit ovat häissämme kuultuja kappaleiden sanoja ja yleistä höpinää päivän kulusta. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |