Hääkengät

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

En ollut vielä edes ajatellut kummemmin hääkenkiä. Ajatuksena oli alkaa etsimään niitä lähempänä kevättä, kunhan juhlakengät saapuvat kauppoihin. Sen verran oli ajatusta, että ne saisivat olla hopeanharmaat. No etsivä löytää tai eipä kyllä aina, ja hääkenkieni kohdalla sattui niin, että ne löytyi aivan sattumalta. Haluan esitellä myös muut sovittamani kengät, koska ne kaikki ovat mielestäni aivan ihania! Harmi vaan ettei ollut kameraa mukana, niin joudutte tyytymään hämäriin kuviin. 

Ensin kokeilin ihan tavallisia valkoisia kenkiä. Näihin olisin lisännyt jotakin koristetta. Olivat kuitenkin liian leveät ja irvistivät.


Seuraavaksi kokeilin Tamarineja. Nämä olivat jalassa erittäin hyvät ja tukevat. Värivaihtoehtoja oli useita. Kengästä jäi kuitenkin tylsä fiilis, liian tavallinen hääkengiksi. Mutta mieleen jäi kutkuttamaan ja voi olla, että käyn nämä vielä ostamassa muuhun käyttöön.

Sitten päästiin asiaan, hopeista kimalletta! Hyvät jalassa ja mielestäni sopivan överit. Olin aika varma näiden kohdalla...

...Kunnes pistin jalkaani nämä ja se oli siinä.


Ne tuntui ja näytti hyvältä ja sopivat häätyylini linjaan. Kaiken lisäksi hinta oli oikein sopiva, neljäkymppiä. Muutenkin olin ajatellut, että kengät ovat kohdallani pihistä-osastoa, varsinkin kun minulle tulee kokopitkä mekko.

Joko sinulla on hääkengät? Panostatko vai pihistätkö kenkien kohdalla? :)

13 kommenttia:

 1. Olisin panostanut mutta upeuset löytyivät verrattain edukkaasti. Tykkään kengistäsi! Sopivan keveät ja ainakin ilmastointi toimii:) niitä voi myös pitää jatkossakin juhlissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sanopa muuta! :D Ihan parasta, että löysit edullisesti upeat kengät.

   Poista
 2. Itse aion panostaa, koska hääpuvun aion myydä kuitenkin eteenpäin niin on sitten hääkengät tulevaisuudessa aina mukana. Kannattaa ostaa noihin sellaiset geelityynyt yms. päkiöihin, jaksaa pidempään juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hyvä pointti. :) Joo, niin täytyykin hankkia, varsinkin kun jalkani ovat hieman erikokoiset. Ja pitää alkaa sisäänajamaan niitä pikkuhiljaa.

   Poista
 3. Nuo ovat sievät, korot eivät vaikuta murhanhimoisilta ja noita tulee varmasti käytettyä muutenkin kuin häissä. Kaikin puolin siis hyvät kengät :)

  En oikein tiedä meinaanko panostaa vai pihistää kenkieni kohdalla. Katsotaan mitä tulee eteen. Jos tulee jotain oikein hienoa, niin voin ehkä muutaman satasen niihin tuhlatakin, mutta periaatteessa haluan/tarvitsen vain hyvät peruskengät alle satasella. Ei liian korkeaa korkoa, voisi käyttää häiden jälkeenkin, pysyy jalassa jne. Toivottavasti ei ole mahdoton tehtävä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ei kuulostaa ollenkaan mahdottomalta tehtävältä löytää tuollaisia kenkiä!

   Poista
 4. Mulla kengät meni pihistä-listalle, kun eihän ne sieltä helman alta paljoa näy. Mulla on siis Hennesiltä kympin maksaneet hopeiset paljettiballerinat. :D

  VastaaPoista
 5. Missäs kävit kokeilemassa kenkiä? Kaikki nuo näyttää tosi kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carlsonilla kävin. En osaa sanoa löytyisikö kyseisiä kenkiä myös muualta. :)

   Poista
 6. Hei, muistatko noiden "hopeista kimalletta" -kenkiesi merkkiä? Näyttäisivät juuri tarpeisiini sopivilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kuule, nyt en ole ihan varma. Kokeilin niitä kenkiä Carlsonilla. Kannattaa varmaan sieltä kysäistä? :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |