Yhdeksän kuukauden odotus

torstai 24. lokakuuta 2013

Tällä hetkellä odotan malttamattomana, että postimies toisi tilaamani mekon lauantain keikkaa varten. Miten voikin olla, että juuri tänään posti on useamman tunnin myöhässä! Aakh. :D
kuva
Otsikko ei viittaa vauvoihin vaan lähestyviin häihin. Okei, vähän huijaan, koska aikaa on reilu yhdeksän kuukautta. Mutta silti, miten voikin aika sujahtaa näin nopsaan? Olen laatinut kuukausiaikataulun exceliin ja lahjakkaasti onnistunut laistamaan siitä. Muutenkin rakastan taulukoita, ja olen tehnyt niitä vieraslistasta, osoitteista ja budjetista. Työn alla on biisilista. Täällä järjestelin, mitä on tehtynä, tekemättä ja osittain tehtynä. On aika katsoa lista uudelleen läpi.

DONE:
Catering on varmistunut. Peruin alunperin varaamani pitopalvelun, kun päädyimme toiseen vaihtoehtoon.

Sormus on tilattuna.

Karkkipuffettiin on astiat ja kauhat.

Hääkakku on suunniteltu ja löyty lukkoon.

Kysyin, tekisikö veljeni opastekyltit ja vastaus oli sieltä tännepäin, tulkitsin sen kyllänä. Ainakin saamme halutessamme käyttöömme heidän hääkylttinsä, jotka voisi maalata.

TO DO:
Asia, jonka hoitamisesta olen laistanut jo kauan, on papin varaaminen. Lohduttavaa on, että vihdoinkin tiedän tarkalleen, kenet haluan papiksemme. Nyt vaan, soita tyttö soita!

Save the date-kortit ovat edelleen työn alla, koska kuvista ei tullut ihan sellaisia mitä olin ajatellut. Kuvaustilanteessa tuntui vielä hyvältä, mutta kuvat nähtyäni jouduin hengittelemään muutaman kerran.

Toinen kaasoista otti hääyön hotellin etsimisen työkseen.

Hääpuvun kohdalla olemme takaisin lähtöruudussa. Sulhon pukuakaan emme ole vielä miettineet.

Lähinnä nyt olisi tärkeää saada pappi varattua ja save the date-kortit painoon ja lähetyskuntoon.

On se hauskaa, miten voi tuntua, että on kiire vaikka on yhdeksän kuukautta h-hetkeen. Ehkä tästä selvitään! :D Mites teidän suunnittelunne jaksaa? Tuntuuko teistäkin, että aika vain lentää?
kuva

4 kommenttia:

 1. Aika menee ihan liian nopsaan ja paniikki iskee ja rahat loppuu! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. :/ Mitä aiemmin aloittaa, sitä enemmän tarvitsee aikaa!

   Poista
 2. Oi, Excel-taulukoita! Meillä on yhteinen intohimo. Täytyypä joku kerta avata näitä taulukoita muillekin, hääblogipiireissä niitä ehkä osattaisiin arvostaakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! :) Joo, meillä on sulhasen kanssa taulukkoja vaikka mistä aiheista. :D Avaa ihmeessä, varmasti tää on juuri oikea kanava esitellä taulukoita!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |