All´s well that ends well

perjantai 4. lokakuuta 2013

Noniin, sormusasia on selvitetty ja... Minä mitään väärää sormusta ollutkaan tilannut! :D Voitte kuvitella, miten hölmö olo minulle tuli puhelimessa, kun Annette sanoi, että olin tilannut nimenomaan oikean sormuksen. Hän kyllä ymmärsi hätääntymiseni täysin. Mistäköhän minä sain päähäni, että olin tilannut väärän? Voi että. :D

Siis, minulle on tulossa tämä sormus:
kuva
Kuitenkin tällä haavaa ilman sivun pieniä timantteja. Niille jätetään paikat, ja keräilen pieniä timantteja sitten pikkuhiljaa. Timantti-istutuksen toiseen puoleen tulee pieni lovi, jotta se istuu hyvin kihlasormukseni kanssa. Jos haluankin väliin raon, vaihdan sormuksen vain toisin päin. Sormus tehdään sulhoni iso- ja isoisovanhempien vihkisormuksista ja siitä tulee keltakultainen. Timantti taittaa lämpimästi keltaiseen.

Sormukselle tulee kaikkinensa hintaa noin 1500 euroa, pienet timantit maksavat 200 euroa/kappale. En osaa sanoa, paljonko alennusta tuli siitä, että käytetään minun tuomaani kultaa. Sormus ylitti hieman budjettiin arvioidun summan, mutta kuten sulhokin sanoi "Katselet sitä sormessasi koko loppuelämäsi, että kannattaa maksaa mieluisasta hieman enemmän". :) Sulhanen ei halunnut erikseen vihkisormusta.

Kaiken kaikkiaan, löysin sormukseni todella nopeasti. En muista, missä näin ensimmäisen kerran Annette Tillanderin koruja, mutta tiesin välittömästi haluavani vihkisormukseni häneltä. Tämä sormus pisti heti silmiin ja tuntui oikealta. Enpä malttaisi odottaa, että saan alkaa käyttää sitä! :)

Kuinka tärkeä vihkisormus on teille vai panostitteko kihlaan enemmän? Paljonko sormuksesi maksoi? Löysitkö sormuksesi helposti tai etsitkö vielä? Tuleeko sulhasellesi kaksi sormusta?

kuva
Loppuun vielä hääuni:
Sulhon äiti olikin tehnyt sulholle puvun ja esitteli sen minulle. Puku oli hieman keskeneräinen, mutta ihan älyttömän hieno! Se oli harmaa, paksuhkosta kankaasta tehty ja puvun takki ylsi melkein polviin asti. Olin ihan haltioissani ja innoissani, kun kaiken lisäksi saimme puvun ilmaiseksi.

Hääpäivän aattona kokosimme drinkkibaarin aineksia ja aloin pilkkomaan appelsiineja ja sitruunoita. Kaikki hedelmät vaan olivat pilaantuneet ja joudin lähettämään jonkun ostamaan niitä uuden satsin.
kuva
Mukavaa viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. Minun sormusprosessini oli melko pitkä lopputulokseen nähden. Kiertelin ja katsein lukuisia sormuksia ennen kuin totesin, että vaatimaton ja pienikivinen (mutta tunnearvoltaan suunnattoman suuri) sormus on se minun juttuni. Sormusbudjettiin olin ajatellut vain neljääsataa euroa, mutta silloin kun kiertelin katselemassa vaihtoehtoja, en ajatellut budjettia lainkaan - ainoa kriteeri oli se, että sormus istuisi minulle täydellisesti ja tuntuisi omalta. Lopulta äidiltä peritty vanha vihkisormus osoittautuikin sitten vaatimattomuudestaan huolimatta ainoaksi ja oikeaksi. Hintaa muutostöille tuli hurjat 80 euroa. Tosin saatuamme tiedon sormuksen huonokuntoisuudesta olemme jo valmistautuneet siihen, että jossain vaiheessa on ostettava toinen sormus. Mutta katsotaan nyt. Toivon, että osaisin käsitellä tuota niin huolella ja varoen, että se kestää vielä minun elinikäni.

  Upea kyllä tuo sinun sormuksesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kuulostaa upealta! :) Sormus varmasti tuntuu sormessa niin paljon enemmälle kuin pelkkä sormus. Eikä tullut kalliiksi. Toivottavasti sormuksesi kestää mahdollisimman pitkään käyttökuntoisena!

   Poista
 2. Kuinka isoja sun pienet timantit on? Mäkin mietin lisätimanttien istuttamista sormukseeni jälkikäteen (tosin koruseppä sanoi, että vain harvat aikomuksistaan huolimatta tekee sormuksiin enää muutoksia), kun ei budjetti riittänyt ihan siihen määrään, mitä olisin halunnut. Mulle sanottiin parissakin paikassa lisätimantti-istutusten hinnaksi 50€, josta timantin osuus on 20€ ja työn 30€. Toki riippuu ihan timantin koosta. Mun pikkutimantit ovat todella pieniä... :) Kirjoitin siitä omaan blogiini: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2013/10/sormuksemme.html

  Sun sormuksesi on kuitenkin todella ihana! Yksi harvoista näkemistäni, mitä olisin oman sormukseni lisäksi voinut harkita. Halusin kanssa omiin sormuksiini tuota samaa pinnan rosoisuutta, vaikka hieman erilaisia ne toki ovat. Ja vastaukset kysymyksiin ->

  Kuinka tärkeä vihkisormus on teille vai panostitteko kihlaan enemmän? Me ostimme kaikki sormukset samalla kertaa. Ihastuin sellaiseen kihlasormuspariin (tai itse mielsin ne pariksi, kun toinen oli miehen sormeen sopivan näköinen ja toinen sirompi ja timanteilla) ja halusin sellaiset omannäköiset, erilaiset ja selvästi yhteenkuuluvat kihlasormukset meille. Ja kun kihlasormus oli aika näyttävä ja tyyliltään erottuva, piti vihkisormuksenkin olla sitten tyyliin sopiva. Ehkä voisi sanoa, että panostimme eniten kihlasormuksiin, sillä vihkisormus tehtiin sitten niiden ehdoilla, mutta toisaalta vihkisormus on juuri sellainen kuin halusin. Ihana. :)

  Paljonko sormuksesi maksoi? Kaikki kolme maksoivat yhteensä noin 1700€. Kun ostimme ne samasta paikasta samalla kerralla, niin en osaa ihan eritellä, että mikä maksoi mitäkin. Veikkaan että kihlasormukseni maksoi eniten, toisiksi eniten vihkisormukseni ja halvin oli puolison kihlasormus.

  Löysitkö sormuksesi helposti tai etsitkö vielä? Joo ja ei. Jos ei olisi tämän kyseisen sormuksen esite osunut kohdalle, etsisin varmaan vielä, mutta olin nähnyt esitteen jo ennen kosintaa, joten melko nopeasti kosinnan jälkeen osasin sanoa ne tahtovani.

  Tuleeko sulhasellesi kaksi sormusta? Ei, yksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en enää muista minkä kokoisia ne on. :D Niin, saa nähdä että otanko minäkään lisätimantteja, mutta ainakin nyt sormus valmistetaan niin, että se on mahdollista. Kiitos, olen kyllä ihan rakastunut sormukseeni!

   Enpä muuten tullut ajatelleeksi, että voi ostaa samalla kertaa kihlat ja vihkisormuksen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |