Täällä ollaan!

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hei ja pahoitteluni hiljaisuudesta. Olen nimittäin ollut loman vietossa kotiseudullani enkä tullut ajatelleeksi lähtöhötäkässä, että ilmoittaisin siitä teille. Joka tapauksessa, täällä siis olen äidin liha(tai minun tapauksessani kala)patojen äärellä rentoutumassa vielä pari päivää, kunnes palaan arkeen. Kävin eilen ex tempore katsastamassa erästä hääpaikkaa, jonka olemassaolosta minulla ei ollut hajuakaan ja yllätyin positiivisesti (kerrankin!). Tästä lisää viikonloppuna.

kuva
 Viime yönähän möllötti täysikuu ja pitikin mennä eilenillalla vitsailemaan sen vaikutuksesta. Näin nimittäin sellaista painajaista, että! Oli siis hääpäivämme ja olimme valinneet juhlapaikaksi porukoitteni talon. Oli kylmä talvinen päivä ja ihastelin ulkona, kuinka hyvin vieraat olivat pukeutuneet minuun verrattuna. Menin sisälle ja huomasin, että sulhoni oli vaihtanut juhlavaatteiden tilalle verkkarit. Olin ihan kauhuissani, mutta hän vain tuumasi, ettei jaksanut olla juhlatamineissa. Kaiken lisäksi ihmettelin, missä valtaosa vieraista on, sillä paikalla oli vain muutama vieras ja nekin meille tuntemattomia.

kuva
Vaikka harvemmin jaksan laittaa paplareita päähäni, nini tänään sain äitini houkuteltua laittamaan ne. Kun meikkaa paplarit päässä niin tulee vahvasti sellainen juhlava ja hyvä fiilis. Ja hyvä niin, sillä tänäiltana suunnataan siskokultien kanssa katsomaan 21 tapaa pilata avioliitto. Onko kukaan nähnyt kyseistä leffaa?

2 kommenttia:

  1. Just käytiin tiistaina miehen kans kattoon, tykättiin kovasti :)

    VastaaPoista
  2. Joo itsekin ihan yllätyin, miten paljon leffan aikana sai nauraa! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |