Ei ollut hyvä tämä mutta ehkä jokin muu on

tiistai 19. helmikuuta 2013

Käytiin lauantaina katsomassa yhtä juhlapaikkaa, jonka piti kuvien ja paikan edustajan puheiden mukaan olla aivan huikea ja mahtava, rannalla sijaitseva kohde. Noh. Ei ihan ollut. Ensinnä paikka olikin hotelli ja kaiken lisäksi sellainen oikein tummista tiilistä rakennettu, ruma ku mikä. Meille oli sanottu, että paikkaan mahtuu 120 henkeä. No mahtuuhan sinne, jos puolet olisi alakerrassa ja puolet yläkerrassa. Siistiä. Jotakin kertonee, että paikka on 60-luvulla rakennettu suojelukohde, jota ei ole rempattu. Kaiken lisäksi luvattu järvinäköala vaihtui näköalaksi vastapäiseen tiiliseinään. Ruokamaistiaiset maistui pahalle ja lattia oli kokolattiamaton peitossa, katto melkein otti päähän kiinni. Huvittavinta oli kenties, että hinta paikasta oli hyvin suolainen. Että näin. :D
kuva
Mutta ei heitetä kirvestä kaivoon! :) Olen jatkanut etsintää ja ihastunut nyt kolmeen paikkaan, jotka sijaitsevat niinkin eri paikoissa kuin Helsinki, Loviisa ja Punkaharju. Taidan olla hieman nirso, kun kriteerinä, että kiinnostun paikasta on se, että sydämessä alkaa läpättää kun katselen paikan kuvia. :D No, näiden kohdalla alkoi läpättää.

Strömforsin ruukki, Loviisa
kuva
kuva
 Störmforsin ruukissa sijaitsee Ruukinmyllyn ravintola, joka soveltuu juhlein viettoon ja miljöönähän paikka on ihan huikea. Luulen, ettei ravintolaan mahdu 120 henkeä, mutta täytyy ottaa paikkaan yhteyttä. Sivuilta ei löydy oikeastaan mitään tietoa juhlien järjestämisestä ruukilla, vain kehuja, että paikka on hyvä juhlien järjestämiseen.
kuva

 Villa Kaislikko, Helsinki
kuva
kuva
 Villa Kaislikko sijaitsee Vartiosaaressa ja sinne pääsee vain vesiteitse. Huvilaan mahtuu 130 henkeä ja vuokra kustantaa 800 euroa vuorokaudelta. Paikkaan saa viedä omat ruuat ja juomat, mutta paikan päällä ei voi valmistaa mitään eli lämpimät ruoat pitäisi tuoda valmiiksi lämmitettyinä.

kuva
 Punkaharjun valtionhotelli
kuva
kuva

kuva
Punkaharjun valtionhotellin pyörityksestä vastaa Flow Catering Oy. Tästäkään ei löytynyt sen kummemmin tietoa, että pitää ottaa yhteyttä ja kysyä tarkemmin.
kuva

Oletteko muuten bonganneet tätä linkkiä, johon on listattu Suomessa sijaitsevia rakennuksia? 

 

8 kommenttia:

 1. Ikävää että olette turhan reissun tehneet. :S Mutta seuraavat kolme vaihtoehtoa ovat kaikki kivannäköisiä!!! Itse ehkä lämpesin eniten ekalle paikalle eli Loviisalle. :>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, saatiinpahan hyvät naurut sulhon kanssa. :) Miekin olen kallistunut tuohon Loviisan suuntaan, siinä olis hyvä sijainti ja kaunein miljöö.

   Poista
 2. Aivan mielettömän näköisiä juhlapaikkoja. Varmasti löytyy se oma unelma.
  Ravintola Alia Helsingin Mustikkamaalla on kans kaunis ja romanttinen.
  Kesäiset kartanohäät on vaan jotain ihanaa <3

  http://lovefall2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa olen miettinyt myös tuota ravintola Aliaa, se vaikuttaa todella kauniille paikalle. :) Osaatko sanoa, paljon sinne mahtuu vieraita? Kiva blogi sinulla!

   Poista
 3. Strömforsin ruukki Loviisassa on todella upea paikka miljöönä. Kävin ajelemassa siellä viime kesänä ja syömässä ruukinmyllyssä. Ravintola Ruukinmyllyssä on asiakaspaikkoja ainoastaan 60 hengelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko ruoka minkälaista mielestäsi? Tuo 60 on kyllä puolet meidän vierasmäärästä, o-ou...

   Poista
 4. Upea tuo Villa Kaislikko! Punkaharjun valtionhotellista pyysin itse tarjousta, mutta eivät valitettavasti heinäkuussa suostu järjestämään yksityistilaisuuksia :/ Tsemppiä juhlapaikan etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja siellä saisi viettää häitä täysin omassa rauhassa. :) Höh, vai eivät järjestä. Voi olla, että eivät järjestä myöskään elokuun alussa, mitä me olemme miettineet. Harmi juttu. :/ Kiitos!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |