Inspiraatio: Hääpuku koristeellisella selkämyksellä

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kohta on joulu! Monet ovatkin jo sulkeneet koneet ja sanoneet blogeissaan hyvät joulut, mutta mie en malta vielä. Nimittäin, eilisyön puolella kun menin nukkumaan, huomasin etten saanut unta, kun jäin kelailemaan hääsuunnitelmia. Ei miulle aiemmin oo niin käynyt! :D Pyörin nimittäi jonkunkin hetken ennenkuin nukahdin ja haaveilin ja mietiskelin. Ehkäpä tämä joulufiilis on antanut buustia myös häiden suunnitteluun.  Olen päättänyt, että jahka tässä lähennytään uutta vuotta, teen oikeasti viimeinkin listan ja paneudun tosissaan hääpaikan etsimiseen. Noin niinkuin uuden vuoden lupauksena. :)

kuva
En siis vielä malta keskittyä vain jouluun, vaan mietin hieman hääjuttuja. Viime aikoina olen jälleen ihastellut erilaisia hääpukuja ja miettinyt, mikä voisi olla sellainen kiva kikka puvussa. Pitsi on ollut vahvasti mielikuvissani ja nyt sen rinnalle on noussut koristeellisuus. Puku voisi olla muuten melko simppeli, mutta esim. puvun selkämystä voisi koristaa jokin koristeellinen printti tai kangas tai muu, ehkä jopa hienoisesti intialaiseen koristeellisuuteen vivahtava. Löysin aivan ihania inspiraatiokuvia:


kuva
kuva
kuva
kuva
kuva

Kuinka vahva mielikuva teillä oli puvustanne, ennenkuin kokeilitte pukuja? Olen tässä huvittuneena miettinyt, että monesta veto, pukuni on iiiiihan erilainen, mitä olen suunnittelut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |