Happy new year! - lupauksia ja musiikkilistaa

maanantai 31. joulukuuta 2012



Eilen illalla juuri ennen nukahtamistani ajattelin, että pitää muistaa kirjoittaa blogiin mustavalkoisesta häämeikistä. Aamulla sitten mietin, että miksi ja mistä moinen ajatus tuli päähäni? :D
kuva
 Joka tapauksessa, tänään on vuoden viimeinen päivä ja olenkin intoutunut miettimään, mitä haluaisin ensi vuoden tuovan tullessaan. Ainakin tammikuu tulee olemaan yhtä hullunmyllyä opiskelujen, työn, bändin, häämessujen sun muitten kanssa, joten vuodelle tulee vauhdikas alku. Muutenkin minulla on sellainen kutina, että vuodesta 2013 tulee energiaa pursuava ja menevä ja etiäpäin mennään rytinällä. Saa nähdä. :) 

kuva
En ole minään vuonna tehnyt uuden vuoden lupauksia enkä aio tänäkään vuonna sen kummemmin tehdä, kuin että lupaan ottaa rotia näihin hääsuunnitteluihin. Tämä kun on ollut tällaista haihattelua vielä. 
kuva
Mutta tänään ennättänen (mikä sana!) nostamaan lasillisen kuoharia ja toivotankin teille kaikille oikein hyvää uutta vuotta! Kokosin vielä kappaleita, joita olen tänä vuonna kuunnellut ja joiden tahtiin voi tanssahdella uuden vuoden tervetulleeksi (kaikki kappaleet eivät siis ole tänä vuonna ilmestyneitä).

kuva


Vuoden kovin kotimainen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |