Hääblogilista päivitetty!

torstai 5. tammikuuta 2017

Kävin läpi Vuoden 2017 Hääblogi -finalisteja, ja tajusin että vuoden 2017 uusi hääblogi -kategoriasta löytyy monta blogia, joita en ollut aiemmin lukenut. Uusista hääblogeista innostuneina laitoin hää- ja juhlablogilistaukseni kuntoon. Häät 2016 -blogilistaus sai väistyä häät 2017 -listauksen tieltä alaspäin. 

Onnea kaikille viime vuoden hääpareille ja erityisesti onnea kaikille tämän vuoden hääpareille! Muistan itsekin, kuinka vuoden 2014 alku tuntui tavanomaista jännittävämmältä, kun tiesi, että kyseessä oli häävuotemme. Linkkaan vielä tähän tämän vuoden hääblogit. Hää- ja juhlablogilistauksesta löydät vuoden 2016 ja vuoden 2015 hääblogit sekä tulevien vuosien 2018 ja 2019 hääblogit. Lisäksi olen listannut kotimaisia ja ulkomaisia hää- ja juhla-aiheisia blogeja. 

Jos sinun hää- tai juhla-aiheinen blogisi tai seuraamasi blogi puuttuu listalta, laita ihmeessä viestiä! :) 


HÄÄT 2017

8 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! Mä ihmettelin kovasti ettei tuolla tarjottu linkkejä blogeihin, nyt vähän meinasi tökkiä kun piti googlella etsiä finalistien blogeja! Ihanaa saada hääblogit yhdelle listalle linkkeineen päivineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, kiva että siitä on hyötyä! :) Mä ihmettelin samaa. Luulisi, että äänestämisen kannalta olisi paras, että blogeihin olisi ollut linkit.

   Poista
 2. Hei!
  Jostain syystä omaa blogiani ei löyty googlella, josta hieman harmittaa myös tuon äänestyksen linkkien puute.
  Eli aika uusi hääblogini, I love you to the moon and back, löytyy osoiteesta http://moonandback2017.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva, että linkkasit blogisi, sillä yritin etsiä sitä mutten tosiaan googlesta löytänyt. Harmi, ettei blogien linkkejä tosiaan ole laitettu äänestykseen. Onnittelut vielä ehdokkuudesta! :)

   Poista
 3. Heippa! Ihanaa kun olet jaksanut listata hääblogeja! Itse kirjoittelen ajatuksiani tulevista häistäni blogissani "Mink's stairway to heaven" osoitteessa https://minksstairwaytoheaven.blogspot.com. Käy ihmeessä kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos linkistä hääblogiisi, käyn ehdottomasti kurkkaamassa ja lisään sen blogilistalle. :)

   Poista
  2. Vau! Kiitos listalle pääsystä! :)

   Poista
  3. Ei mitään! Tosi kiva, kun uusia hääblogeja perustetaan ja niistä vinkataan. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |