Satuhäät alkaa tänään!

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäismaanantaita kaikille! Toisen pääsiäispäivän lisäksi tänään on muutenkin erityinen päivä, sillä Satuhäät palaa ruutuun 11. kauden jaksoin. Voitteko kuvitella, että Satuhäät on pyörinyt televisiossa jo vuodesta 2005 alkaen? Mielestäni Satuhäät on tv:n paras hääohjelma, sillä se on pitänyt kaikkien hääohjelmien joukossa pintansa ja pysynyt aitona ohjelmana. 

Tällä kaudella pareja on jälleen 12 kappaletta. Pariskuntien ikä vaihtelee kahdenkymmenen ja kuudenkymmenen välillä, ja juhlapaikkoja nähdään Uudestakaupungista Kemiin asti. Tämän illan jaksossa nähdään Sari Leppäsen ja Joni Rosenbladin häät, joita vietetään Jyväskylässä. 

Kuva
"Luvassa on romantiikkaa ja elämänmakuisia rakkaustarinoita eikä tälläkään kertaa vältytä yllätyksiltä, joita parit kohtaavat valmistellessaan juhliaan. Yhden sulhasen parisuhteen alkutaipaletta leimaavat sitoutumisongelmat, toisen parin hääjärjestelyt eivät suju sopuisissa merkeissä, kolmannen parin nousevan juhlatunnelman keskeyttävät kuokkavieraat ja neljännen parin onnea himmentää vakava syöpädiagnoosi. Mutta viimein kaikki on hyvin."

Viime vuonna pääsin haastattelemaan yhtä Satuhäät-pareista, Henna ja Janne Vartiasta. Haastattelun voit käydä lukemassa täältä. lta-Sanomien sivuilla on käynnissä äänestys, jossa voi äänestää Satuhäät-parien parasta tyyliä. Äänestykseen pääset tästä.
Kuva
Mikä Satuhäiden jakso ja/tai pari on jäänyt mieleesi? Aiotko seurata Satuhäitä? :)

Ps. Blogiani voi nykyään seurata FacebookissaBloglovinissaPinterestissä sekä Instagramissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |