Pari DIY-lahjavinkkiä isänpäivään

tiistai 27. lokakuuta 2015

Tällä viikolla koittaa marraskuu ja vihdoin saan alkaa kuunnella joululauluja! Olen tehnyt sopimuksen itseni ja mieheni kanssa, että aloitan joululaulujen kuuntelemisen vuosittain vasta marraskuussa. Muuten saattaisin kuunnella niitä ympäri vuoden! Marraskuun myötä saapuu myös isänpäivä ja monet miettivät jälleen, mitä ihmettä sitä isälleen keksisi lahjaksi. Tässäpä pari lahjavinkkiä, joita voi edullisesti tehdä itse.Jos isäsi tykkää kokkailla, voisi itsetehty mausteöljy olla hänelle sopiva lahja. Jos laitat öljyt nyt tekeytymään, niiden pitäisi ehtiä maustua isänpäiväksi. Mausteöljyihin tarvitset siis lasipulloja, rypsiöljyä ja haluamiasi mausteita. Näissä pulloissa on toisessa rosmariinia ja toisessa chiliä ja valkosipulia. Jos laitat valkosipulia, kannattaa öljy käyttää suht pian. Pullon kaulaan voit vielä kirjoittaa lappusen ja tyylikäs lahja on valmis. Jos isäsi on viskien ystävä, on hänelle oiva lahja viskimaistiaisia sisältävä paketti. Koeputkiin kaadetut viskit ovat hauska ja hieman erilainen tapa tarjoilla viskejä. Itse asiassa tämän lahjavinkin kehitti mieheni, joka teki kyseisen lahjan sairaanhoitaja-kaverilleen. Lahjaan tarvitset koeputkia, joita löytyy esimerkiksi  Chez Mariuksesta, purnukan sekä erilaisia viskejä. Jos et omista viskejä, Alkosta voi ostaa pieniä viskipulloja. Lahjaan voi käyttää myös eri alkoholeja, kuten rommia ja konjakkia.


Nämä lahjavinkit toimivat erinomaisesti myös joulua ajatellen! Millaisia isänpäivälahjoja aiotte antaa isillenne? :)

2 kommenttia:

 1. Ihania ideoita lahjoiksi!

  Mä kuuntelen joululauluja ympäri vuoden, oon saanut avomieheltä luvan kuunnella niitä. Mut kuuntelenkin Raskasta Joulua -versioita, eli kelpaa tuolle hevimusiikin tykkäilijälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hauskaa, että oot saanut mieheltäsi luvan. :D Meilläkin soi paljon juurikin Raskasta joulua, mutta niissäkin kuulemma on liikaa surullisia lauluja...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |