Häätarina: Koristelu osa 1, Kattaus

tiistai 26. elokuuta 2014

Odottelen kuvaajaltamme vielä muutamaa kuvaa juhlatilan koristeluihin liittyen, joten aloitan kertomalla kattauksesta. Täytyy muuten mainita, miten hyvä oli, että toinen bestmaneista kuvasi juhlatilan yksityiskohdat jo häitä edeltävänä iltana. Bestman ja hääpäivän kuvaaja kävivät yhdessä läpi, mitä ja miten oli kuvattu. Sen pohjalta kuvaaja keskittyi pääasiassa vieraisiin ja tapahtumiin, toki hän jonkin verran kuvasi myös yksityiskohtiakin.

Ethän kopioi kuvia. 


Meille oli oikeastaan alusta asti selvää, että laitamme vieraat istumaan kahteen pitkään pöytään. Alunperin pöydistä oli tulossa tasamittaiset, mutta kahden vieraan peruttua tulikin toisesta pöydästä pidempi. Luulin, että se häiritsisi minua, mutta enpä edes huomannut koko asiaa juhlapäivänä. Kuvista voi ehkä nähdä, ettei tuolit olleet mitenkään hyvässä kunnossa ja niistä sainkin hieman vääntää äitini kanssa, joka olisi halunnut vuokrata siistit tuolit näiden tilalle. Mielestäni ne kuitenkin sopivat paikan tunnelmaan ja värihän niissä oli ihan nappi. 
 
Pöytäliinana meillä oli Dunin paperiliinaa, joka kyllä tuntui hämmästyttävästi kankaalta. Sen päälle laitoimme mustaa organzakaitaliinaa, jossa oli hopea kuviointi. Yllätyin hieman, miten iso homma kattamisessa oli (kiitos vaan kaasolleni, joka hoiti sen käytännössä yksin). Kunhan pöydät oli saatu järjestettyä paikoilleen, laitoimme siis liinat. Seuraavaksi oli lautasten ja lasien vuoro. Lautasen viereen katoimme lautasliinat ja menurenkaan alle sujautimme aterimet. Lautasen päälle asetimme paketin, joka sisälsi Crew-lappusen, bingon, kynän ja paikkakortin. Sen jälkeen asettelimme kukat, viinipullot, ohjelmat ja tuikkukipot.

Myöskin lautaset, lasit ja aterimet olivat kertakäyttöisiä ja Dunin mallistosta. Olin erittäin tyytyväinen niihin, helppo ja laadukas vaihtoehto aidoille astioille. Kaiken lisäksi kertakäyttöastiat tulivat meille halvemmaksi, sillä aitojen astioiden kuljetuksesta ja tiskaamisesta pitopalvelu olisi laskuttanut enemmän.

 Harmi, ettei minulta löydy tarkempaa kuvaa, mutta äitini oli ommellut meidän tuoleille ihanat hopeiset istuintyynyt ja koristeli kaason kanssa tuolit ihanasti. Muuten paikkamme ei oikeastaan eronnut vieraista, kohdallamme vain oli nuo kirjaimet. Kukaan vieraista ei kommentoinut (ainakaan meille suoraan) valintaamme istua vieraiden keskellä, kaason ja bestmanien kanssa. Nautimme sulhaseni kanssa juhlasta varmasti enemmän, kun emme istuneet kahdestaan omassa pöydässämme.


Meillä taisi olla noin 120 tuikkukippoa ympäri juhlatilaa. Oli siinä kaasolla sytyttämistä ja tuikkujen vaihtamista! :D Sen voin kyllä neuvoa, että kannattaa  ehdottomasti hankkia 8 tunnin tuikkuja! Kukista vielä sen verran, että onneksi anoppini teki ne. Ensinnäkin, olin tehnyt kukkatilauksen etukäteen ja heti kun näin tilaamani määrän käytännössä, tuumasin sulhaselleni että ei tule riittäämään. Ja eikun ostamaan toinen samanlainen satsi kukkia lisää. En erityisemmin ollut miettinyt, miten kukat asettelisin ja voin vannoa, että olisin saanut kulutettua niiden laittoon päivän. Anopiltani taisi mennä parisen tuntia ja tadaa, meillä oli upeat kukka-asetelmat.

 Ps. Kuvissa näkyvät glittermaljakot ovat myynnissä täällä, kuten muutakin tavaraa vielä. :)

18 kommenttia:

 1. Nuo mustat pöytäliinat ovat ihan käsittämättömän upeat!
  Haaveilin meillekkin mustia liinoja, mutta olen päätymässä käyttämään juhlapaikalla jo olevia valkoisia...
  Ehkä pitäisi sittenkin niitä mustia vielä harkita...
  Teillä tosin tuo tila oikein kirkuu mustia liinoja, olisi ihan eri tunnelma valkoisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa ehdottomasti miettiä ja kokeilla, varsinkin jos teille on tulossa jotakin kaitaliinaa pöytäliinojen päälle. Mekin oltiin alunperin tilattu valkoiset liinat, kunnes aloin miettiä, että heetkinen. :D

   Poista
 2. Nuo vähän kulahtaneet tuolithan sopivat tuonne juhlatilaan kuin nenä päähän. Ja tosi tyylikkäät kertakäyttöastiat olette bonganneet. Kaikin puolin kaunis kattaus! :)

  VastaaPoista
 3. Mielestäni aivan mielettömän hieno tuo tila ja kattaus!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää, ja mahtavaa että sydännipsut tulivat käyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta kai, vähän vaan laitettiin maalia pintaan. Ja nyt ne ovat jo seuraavalla morsiamella käytössä.

   Poista
 5. Aivan älyttömän superin upean mahtava häätila! Hitusen kade kyllä. ;) Mistä nuo kertakäyttölasit oot ostanut? Nehän on hienommat ku oikeat lasit! :) Juuri tuollaisia etsittäisiin, pikaisella googlettelulla en nyt löytänyt tulosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse asiassa lasit hankittiin pitopalvelun kautta, joka tilasi ne Dunilta. Hitsi kun en muista malliston nimeä. Pitopalvelu antoi minulle sellaisen kuvaston (ilmeisesti yrityksille suunnatun) ja sieltä bongasin nuo.

   Poista
 6. Ihan mielettömän makeen ja hienon näköistä! Mitkä puitteet! Mitä tykkäsit muuten tuosta kertakäyttöliinasta, suositteletko? Mistä hankit liinat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen ehdottomasti! Sekin on Dunilta ja pitopalvelun kautta hankittu. Liina tuli kätevästi pitkässä rullassa eikä liinan rypistymistä tarvinnut varoa. http://www.duni.com/fi/kotiisi/tuotteet/poytaliinat/3-in-1/

   Poista
 7. Annan itseni ilmi, olen vakoillut blogia teidän häistä lähtien (kun en tiennyt aiemmin!), missäs kuvat? ;) Ihanat oli häät ja tunnelmallinen paikka, vaikka korkeanpaikankammoiselle melkoisen jännittävä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hieman jännitystä teille vieraillekin hääparin lisäksi. ;) Kuvia on kyllä pikkuhiljaa tulossa että stay tuned!

   Poista
 8. Teillä on ollut kyllä aivan huikean kauniit häät!!!! <3 Ja tuo musta pöytäliina on kyllä niin kaunis, todella tyylikäs!! :)

  VastaaPoista
 9. Meille tulossa myös musta kattaus ja kertakäyttöastiat. Olisinkin kysynyt, että millaiset kahvikupit teillä oli koska mitään kivoja en ole löytänyt? Tuota Dunin pöytäliinaa olen miettinyt mutta se on vain 1,25m leveää mutta teillä näyttää kyllä laskeutuvan pöytään hyvin. Epäilin tuota leveyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kahvikupit pitopalvelun kautta: http://4.bp.blogspot.com/-wy81A9rTqb0/VDKhk_SlqOI/AAAAAAAACFA/7s5MBFQ4e9I/s1600/rinne-306.jpg

   Harmi, etten muista miten leveät juhlapaikkamme pöydät olivat... Joka tapauksessa tykkäsimme kovasti tuosta Dunin pöytäliinasta. Toivottavasti sopii teille myös! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |