Muovia hääpäivään

perjantai 16. toukokuuta 2014

Sain taas tällaisen hullun mieliteon, läpinäkyvät muoviset kakkualuset:
Ja nehän on saatava meidän häihin. No, eikun etsimään ja kyselemään. Löysin yhden ainoan paikan, sellaisen kun Lohikari, josta noita olisi voinut saada ja ihan ok-hinnalla vieläpä. Tosin en saanut täysin selvyyttä, pystyykö Lohikarista tilaamaan ykistyishenkilönä vai onko se vain yrityksille suunnattu. Onneksi sitten kuitenkin laitoin pitopalvelustamme vastaavalle henkilölle viestiä, että mite olis. Ja olis! Lupasi järkätä, jee jee jee! :)

Onpa taas tarpeellinen juttu kerrassaan. Vaan eipä tämä muovihulluus tähän jää. Jälleen kerran näin kuvan ja olin aivan myyty. Muoviset, läpinäkyvät tuolit. Tahtoo....
kuva
kuva
No nuo kyllä taitaa jäädä haaveeksi... Ellen sitten todella innostu soittelemaan paikkoja läpi. Ei kenelläkään olisi tietoa, mistä voisi vuokrata läpinäkyviä muovituoleja? Sanoin äidilleni, että onhan tämä  ihan turhaa kuluttaa aikaa johonkin tuolien etsimiseen. Äitini tokaisi, että ei ole, kun siellä juhlapaikassa on niin karmeat tuolit. :D

6 kommenttia:

 1. Nuo muoviset kakkuteliineet on hienot! Muovisten tuolien fani en niinkään ole. Hyviltä ne näyttävät niin kauan kun niissä ei kukaan istu :D Meilläkään ei juhlapaikalla ole kummoiset tuolit, mutta saamme tilasta tyylikkäämmän huppujen kanssa, jotka nekin onneksi löytyy pyydettäessä juhlapaikalta, eli niitä ei tarvitse lähteä muualta metsästämään. Tsemppiä muovituolihakuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Nyt muuten kun sanoit niin rupesin miettii, että oliskohan ne sittenkään niin hienot siinä vaiheessa kun niissä istuu porukkaa. :o Hyvä kun sanoit, pitääkin vielä miettiä.

   Poista
 2. Nuo muoviset telineet on kyllä tosi kivat! :) ja kyllä mielestäni Lohikarilta saa tilattua kuka tahansa. :)

  VastaaPoista
 3. Peukutan sekä tuoleille että noille kakkualusille! Ihanan ilmavaa ja kepeää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Minusta ne tuovat kivaa kontrastia hieman rosoisempaan juhlatilaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |