Jäänmurtajia hääjuhlaan

tiistai 31. joulukuuta 2013

Useinhan erilaiset leikit toimivat hääjuhlissa jäänmurtajina, mutta mitäs jos sellaisia ei ole (ainakaan perinteisiä). Aiemmin mietin perheiden ja kaasojen sekä bestmanien esittelemistä hääohjelmalehtisessä. Ideaa voisi viedä eteenpäin ja yrittää tutustuttaa vieraita toisiinsa. Tiedän monia, joita hermostuttaa häissä se, ettei toisia vieraita. Mitäpä jos tutustumista siis avittaisi (muillakin tavoilla viinan tarjoamisen lisäksi)?
kuva
Ensimmäisenä mieleeni tulivat vieraan istumapaikalle laitetut jäänmurtajat. Yllä olevassa esimerkissä vieraan istumapaikalle laitetaan lappu, jossa esitellään vieressä istuvat henkilöt. Toinen idea olisi painattaa lautasliinoihin keskusteluaiheita, tähän tyyliin:
kuva
kuva
Vieraille on usein epäselvää, kumman puolelta kukin on, joten vieraiden rintapieliin voisi painattaa morsiamen joukkue/ sulhasen joukkue -rintanapit. Tässä ongelmana nappien kiinnitys, koska harva haluaa lävistää juhlapukunsa neulalla.
kuva
kuva
Vaihtoehtona myös vieraiden nimien painattaminen nappeihin. Nimen alle jokin kiinnostava asia henkilöstä:
kuva
Terveisten kirjottaminen hääparille on ainakin minusta ollut toimiva aktiviteetti hääjuhlissa:
kuva
kuva
kuva
Hääbingo ja tietojen täyttäminen vieraista toimii jatkuvana aktiiviteettina, jota tehdään pitkin juhlaa:

kuva
kuva
Onko teidän juhliinne tulossa jonkinlaista jäänmurtajaa? :)

Viimeinkin koittaa meidän häävuotemme, vuosi 2014! 

ELÄMÄNI PÄIVÄ -BLOGI TOIVOTTAA ERINOMAISTA UUTTA VUOTTA! 
kuva


2 kommenttia:

 1. Mikäli juhlissa on paljon sellaisia jotka eivät toisiaan tunne niin jäänmurtajat on oiva idea sellaiseen. Meillä tulee olemaan suht pienet häät joten jäänmurtajia ei tarvita. Istumajärjestykset meinataan laittaa myös niin että kovin tuntemattomia toisilleen ei istu samassa pöydässä. Terveisten kirjoittaminen hääparille tulee käyttöön :) vielä ei olla varmoja siitä että miten se toteutetaan.

  Ensin innostuin noista pinsseistä, mutta sitten tajusin että harva vieras haluaa laittaa juhlapuvustaan pientä reikää läpi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummankaan puolen perheet eivätkä kaverit tunne toisiaan kovin hyvin, joten meillä jäänmurtajia tarvitaan. :) Tuntuu, että usein ihmiset rohkaistuvat avaamaan suunsa ja tutustumaan toisiinsa vasta useamman lasillisen ja "virallisuuksien" päätyttyä, jolloin osa vieraista on jo ehtinyt lähteä. Istumajärjestys on tärkeä, olisipa ikävää istua juhlissa ainoana tuntemattomana pöydässä. Mukava lukea terveisiä juhlan jälkeen ja palata niihin esimerkiksi hääpäivinä.

   Voisikohan pinsseille löytyä vaihtoehtoista kiinnitystapaa? :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |