Cherry, cherry

torstai 25. huhtikuuta 2013

Käytiin sulhon kanssa alkuviikosta eräällä puutarhalla, jonne oli rakennettu upea japanilainen puutarha. Voitte kuvitella, miten innoissani sulho oli siitä, muuttui ihan pikkupojaksi. :D Hän nimittäin kasvattaa (tuhoaa) bonsai-puita ja viettää paljon enemmän aikaa hoitaen kasveja kuin minä (huolestuttavaa?). Matkaan lähti uusi bonsai, joka kuulemma "saa olla ihan rauhassa, että en leikkele sitä jne.", sekä idea hääpaikan somistukseen.
kuva
Kirsikankukka! Ihme, ettei meillä ole aiemmin tullut mieleen moinen. Tai siis kun ajattelee meikäläisiä, niin se on aika selkeä vaihtoehto. Sulhokin pitää kirsikankukista, onhan hänellä tatuoituna niitä ihoonkin. Siinä yhdistyy myöskin se oksa-teema, josta olen haaveillut. Kaiken lisäksi kirsikankukkien väri natsaa täydellisesti teemaväreihimme.

kuva
Ainoa puoli asiassa on, ettei kirsikankukka kuki enää elokuussa. Vaihtoehtona olisi siis tekokukat, ja nehän voisi toimia, jos vaan ovat oikeasti aidon näköiset. Suomalaisista nettikaupoista ainakin Lohikari Oy:lta ja Sooni Oy:lta voi tilata tekokirsikankukkia. Tosin eBay:sta löytyy edullisempia vaihtoehtoja.
2,80 euroa 120 cm, Lohikari Oy
Täytyy miettiä, miten suuri osa kirsikankukat olisivat sitten häitämme. Pelkkä koriste aitojen kukkien rinnalla vai jopa kutsuissa näkyvä elementti?

kuva

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |