Lights will guide you home

perjantai 30. marraskuuta 2012

En malttaisi odottaa iltaa! :) Ei, en ole lähdössä juhliin tai muutenkaan minnekään erikoiseen paikkaan, vaan aion ottaa joulukuusen esille ja koristella sen. Olen suunnitellut jo monta viikkoa sitten, että näin marraskuun viimeisenä päivänä koristelen kuusen ja laitan huushollia muutenkin hieman joulukuntoon, kuuntelen Michael Bublén joululevyä ja juon glögiä. Olen myös tehnyt sellaisia piparkakkutryffeleitä, joiden ohje löytyy täältä. Ihanaa, kun luntakin on tullut.

kuva

 Mutta asiaan. Valaisimista innostuneena olen miettinyt lisää juhlatilan valaisemista. Valo on kuitenkin niin merkittävä tunnelman luoja. Kliiniset valot eivät varsin luo juhlavaa tunnelmaa. Haluaisin häihimme lämmintä ja pehmeää valoa, kynttilöitä ja valosarjoja. Varsinkin näin joulun alla sellainen valaistus luo tunnelmaa ja ehkäpä siksi mietin häihimmekin valoja. :) Keräsin hieman inspiraatiota ja ajatuksia kuvien muodossa:
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
Tai kenties hieman erilaisempaa valoa?
kuva
kuva

3 kommenttia:

  1. Ihania, inspiroivia kuvia! Juuri tällaisia valaistusideoita olen meillekin miettinyt. :) Mukavaa ja tunnelmallista marraskuun viimeistä iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |