Ulkoistetaan häät

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Haaveissamme siintää ulkovihkiminen, mutta epäillyttää sen onnistumisen mahdollisuus, Suomen kesä kun on niin arvaamaton. Sään suosiessa vihkiminen ulkona olisi satumaisen upea kokemus ja peittoaisi kirkon mennen tullen.

kuva
 Yhtenä ehdokkaana komeilee Porvoossa sijaitseva Haikon kartano, jossa olisi upea miljöö ulkona järjestettävälle vihkimiselle.

kuva

kuva

 Löytyykö teiltä kokemuksia ulkona pidetystä vihkitilaisuudesta? Oliko se romanttinen ja uskottava vai piinaava hyttysineen ja kylmine ilmoineen?

Jatkan haaveilua näitä kuvia ihastellen:
kuva
kuva

kuva

kuva
Bling bling!
kuva

4 kommenttia:

 1. Haikon kartano kiitos! Näyttää upealta :) Jos on kaamea itikkakesä niin kuin tänä vuonna, riippuu tietysti kesän kohdastakin, niin ei ole kiva olla ulkona. Kaikki huomio menee vain itikoiden läpsimiseen ja sitten on kaikilla punaisia paukamia joka paikassa..

  VastaaPoista
 2. Itse olin muutama viikko sitten häissä Haikon Kartanossa, jossa järjestettiin vihkiminen ulkona vihkipaviljongissa, mielestäni tosi kaunis paikka järjestää ulkovihkiminen, koska kartanon mieljööhän on upea. Ilma oli kaunis, hyttysiä ei ollut, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Harmi että ulkovihkimisessä on aina sateen uhka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kuulostaa upealle ja juuri sellaiselle, minkälaisesta olemme haaveilleet. :) Haikon kartanostahan saa varattua sateen varalle myös vihkitilan sisältä, että sinänsä voisi asennoitua säävarauksella ja pitää peukkuja kovasti pystyssä. Olemmekin pohtineet tässä eniten sitä, kun Haikkoon ei saa viedä omaa pitopalvelua. Asia jää vielä hautumaan mietintämyssyyn, mutta oli todella mukavaa ja innostavaa kuulla hienosta kokemuksestasi! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |