Datebox

perjantai 1. elokuuta 2014

No nyt tätä mäkiautokisa-asiaa on selvitelty, nähty hieman painajaisia ja todettu, ettei asialle enää mitään mahda. Kaikki kiitokset kisan järjestäjälle, hän nimittäin sai meidät sulhasen kanssa uskomaan, ettei kisoista aiheudu kummempaa haittaa juhlallemme.  Juhlatilan vuokraaja tässä on se, joka on möhlinyt asiat sillä, ettei ole informoinut kumpaakaan osapuolta. Mutta nyt täytyy vaan uskoa ja toivoa, että kaikki menee hyvin ja käsitellä asiaa juhlapaikan vuokraajan kanssa häidemme jälkeen.

Vaikka motivaatio hääjärjestelyihin meinasi kokea pienen notkahduksen, on aikaan saatu taas paljon. Ja pakkohan sitä onkin, kun häät alkaa olla jo hollilla! Aiemmin viikolla valmistelin Dateboximme ja tällainen siitä tuli:

Ideana siis on, että vieraamme kirjoittelisivat meille treffivinkkejä eri värisille lapuille. Valkealla lapulle tulee ilmaiset ja helposti suunniteltavat treffivinkit, hopealle edulliset ja suht helposti suunniteltavat ja mustalle kalliit ja aikaa vievät treffivinkit.

Saa nähdä, intoutuvatko vieraat jakamaan meille treffivinkkejä. :) Datebox ei taida ainakaan vielä olla kovin suosittu häissä. Onko teidän häihinne tulossa dateboxia?

5 kommenttia:

 1. Ääh, onpa tylsä homma tuon mäkiautokisan kanssa etenkin juhlapaikan vuokraajan puolelta. :/

  Tuo datebox on ideana aivan mahtava ja toteutuskin sellainen, että itse kirjoittelisin vieraana varmasti useammankin lapun. :)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö hauska tuo datebox! En ole ennen tuommoista nähnytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja täytyy sanoa, että purkki oli illan lopuksi kukkuroillaan täynnä. Hauska päästä lukemaan ja toki myöhemmin toteuttamaankin treffivinkkejä. :)

   Poista
 3. Ihana idea! Olisi passannut hyvin meillekin, kun tykätään treffeillä käydä :) Harmi, kun meni jo :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |