Sulhasen meikki

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Meneeköhän tämä nyt jo vähän yli... Nimittäin sulhasen meikki. Ollaan tässä valmistautumassa sulhasen kanssa iltapäivällä alkaviin hääjuhliin, minä meikkailen ja sulhanen tuijottaa telkkaria. Laittelin äsken tummien silmänalusten häivyttäjää ja mieleeni välähti, että pitäisiköhän ne sulhasenkin silmäaluset meikata hääpäivänämme? Varovasti kysyin, että "kulta, saisinko testata sulle yhtä juttua?" ja hän oli että no joo. Pienen ihmettelyn ja "ai, apua sattuu"-huudahdusten jälkeen sulhasen silmäaluset on nyt peitetty ja katse kirkkaampi. Kun kysyin sopisiko hänelle, että hääpäivänä tekisin saman, vastaus oli hillityn häpeilevä joo. Olenkohan ihan bridezilla, kun pakotan sulhasenikin naaman käsittelyyn? :D 

kuva


Olettekoko te miettineet sulhasen meikkaamista? :) 

18 kommenttia:

 1. Haha :D ei tullu mieleen mut ei olis pahitteeksi. Meillä ei taida vaan suostua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa alat pehmittelemään. ;) Ja se toimii, jos vaan saa kokeilla sulhaselle niin, että hän näkee mitä on tarkoitus naamalle tehdä.

   Poista
 2. Meillä meikkaaja itse sanoi että miekkonen kannattaa myös meikata, ei naama kiillä jokaisesa valokuvassa. Tosin miekkoselle en puhunut sanallakaan meikkaamisesta, vaan sulhasen ehostuksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi onkin muuten oiva sanavalinta, ei säikäytä niin paljoa. :D

   Poista
 3. Mulla on sama juttu, kuin neiti G:llä tossa yllä. Eli mun ystävä, joka mut meikkaa niin käski jo valmistella miehen siihen, että häntäkin pikkaisen ehostetaan. Sanoi juurikin niin, ettei hän päästä ehostamattomia miehiä alttarille kauniiksi laitetun morsiamen viereen alttarille, koska kesäkuumassa punoittava (korvat!!) ja kiiltelevä sulho ei ole kiva näky hääkuvissa viimeisen päälle laitetun morsion vieressä..

  kerroin sulholle, että ystäväni sanoi, että sun pitää alkaa henkisesto valmistautua siihen, että häntäkin ehostetaan kevyesti. Ensimmäinen reaktio oli "Miks?", mutta kun perustelin niin se myönsi, että varmaan ihan hyvä idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, kyllähän siinä sulhanen näyttää helposti nuhjuiselta ja väsyneeltä, kun vieressä hehkuu vimpan päälle puunattu morsian. :)

   Poista
 4. Ollaan hankittu miehelle oma peitevoide ja puuteri (hänen toiveestaan), joita hän käyttää vaihtelevasti näppyjen piilottamiseen. Ei onneksi tarvinnut siis erikseen taivutella. Oli selvää, että hääpäivänä naama saa ainakin puuteria. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava homma. :) Itse asiassa meidänkin varmaan pitäisi hankkia sulhaselle erillinen puuteri, hän kun on hieman tummempi kuin minä.

   Poista
 5. Kyllä minäkin meinasin laittaa sulhasen naamaan pakkelia :D Näpyt ja punoitus piiloon! Sulhanenkin oli sitä mieltä, että häntäkin pitää puuteroida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sulhanen oli samoilla linjoilla. Ja kuitenkinhan kyseessä on vain pientä siistimistä ja freesausta. :)

   Poista
 6. Meillä laitetaan ainakin puuteria naamaan kiiltoa pois viemään. Tähän sulhanen on onneksi suostunut :)

  VastaaPoista
 7. Varmaankin laitetaan puuteria sekä peiteainetta finneille, jos niitä on hääpäivänä. Mun tekisi mieli vähän siistiä sulhon kulmakarvoja (ihan muutenkin, ei pelkästään häät mielessä), mutta luulenpa ettei onnistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varovasti alkaa jo ehdottelemaan kulmakarvojen siistimistä. Usein miehillä on asenne, että ei tollaisia tyttöjuttuja mulle, mutta sitten kun näkevät lopputuloksen saattaavat innostua. :)

   Poista
 8. Kyllä ehdottomasti! Puuteria kiillon poistamiseksi ja tummat silmänaluset piiloon. Onneksi on tuttua hommaa sulholle kuvauksista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin se on hyvä, ei tule yllätyksenä, että "mitä oikein tunget mun naamaan?!". :)

   Poista
 9. Meillä tulee kevyt puuterointi, mutta kasvohoitoon laitan miehen ehdottomasti. Sellaiseen missä saa samalla kevyen päähieronnan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toihan kuulostaa hyvältä. Suostuiskohan täälläkin sulhanen kasvohoitoon, jos houkuttelisin häntä pää- ja vaikkapa vielä niskahieronnan avulla?.. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |