Miltä näyttää rouvasihminen?

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Niin se nyt on, että tässä on oltu kohta viikko naimisissa ja elelty rouvasihmisenä. Outoa... Uuden sukunimen käyttäminen tuntuu jo suht luontevalta vaikkakin sen käyttöä pitää miettiä etukäteen, esimerkiksi puhelimessa. Joka tapauksessa, maistraattivihkimisemme oli nopeasti ohi ja kärkenä sen sanomassa oli, että avioliitto solmitaan perheen perustamiseksi ja yhteiskunnan säilymiseksi. Romanttista. :D Kyyneleitä ei tosiaan näkynyt kummankaan silmänurkissa, hävettää myöntää, että minua nauratti jopa välillä tilanteen absurdius. On siinä morsian.

Fiilis vihkimisen jälkeen oli kyllä erinomainen ja Långvik hyvä valinta naimisiin menon juhlistamiselle. Långvikissä nautittiin kylpylästä, hyvästä ruuasta ja yleisesti olemisesta. Heti vihkimistä seuraavana päivänä lähdin reissun päälle. Tuttuni ovatkin ihmetelleet, että tyyppi meni naimisiin ja lähti heti sulhastaan karkuun. Olen vain tuumannut, että niin suhde pysyy tuoreena. Täytyy kuitenkin sanoa, että maistraattivihkiminen ja sitä seurannut rentoilu oli ihan paras valinta meille.

Monet ovat myös kyselleet, että miltä tuntuu olla naimisissa. Jäätävän hankala kysymys, en minä tiedä. Kivalta? Naimisiin menoon liittyy niin paljon kaikkea, ettei sitä pysty kuvailemaan. Olen onnellinen. Sekin vaikuttaa, ettei naimisiin meno periaatteessa muuttanut paljoakaan asioita, lähinnä tunnetasolla ja nimipuolella. Ollaan jo vuosia asuttu saman katon alla ja häitä on suunniteltu niin kauan, että naimisiin menoon liittyvät asiat on ehditty miettiä huolella läpi. 

Monelle olen myös sanonut, etten ainakaan koe itseäni yhtään sen aikuisemmaksi vaikka rouvanimikkeellä nyt kuljenkin. Enhän minä edes näytä naimisissa olevalta ihmiseltä! Mielestäni nimittäin useista ihmisistä huomaa, ovatko he naimisissa tai onko heillä lapsia, varsinkin naisista. En osaa selittää, miltä esimerkiksi naimisissa oleva kaksikymmentäseitsemänvuotias nainen näyttää, mutta jokin ulkoisessa olemuksessa viestittää, että henkilö on rouva.

Loppupäätelmäni on, että rouvasihmisellä on hyvin hoidetut kädet ja kynnet, koska kauniiden sormusten kanssa ei voi olla rumat ja pureskellut kynnet. :D

Oletteko te huomanneet jotain tiettyjä piirteitä naimisissa olevissa ihmisissä? :)


6 kommenttia:

 1. Haha, ihania päätelmiä! ;) ja suuresti onnea tuoreelle rouvalle. <3 perästä tullaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehkäpä sitä alkaa itsessään ajan kanssa huomaamaan rouvaspiirteitä. ;)

   Poista
 2. ..Ja se rouvatukka! Eiks niitä hiuksia kasvatella häihin saakka, ja sitten lyhennetään huolella kun ei tarvitse enää murehtia kampausta ;)
  Paljon onnea tuoreelle avioparille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten, rouvatukka! Mulle ei vielä ainakaan tullu hinkua leikata hiuksia, ja toki juhlapäiväkin on vielä edessäpäin. Kiitos! :)

   Poista
 3. Joo, rouvatukkaa kehiin;) Itse huomasin itsessäni että hieman aloin muuttaa pukeutumistani ns. klassisemmaksi. Ihanaa olla rouva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, elokuussa juhlien jälkeen sitten rouvatukkaa leikkaamaan. Itse hiihtelin tänään paidassa, jossa oli mörköjä ja robotteja, mutta ehkä minunkin tyyli pikkuhiljaa muokkautuu. :D On se kyllä, huomaan tarpeettoman paljon käyttäväni sanoja rouva, vaimo ja aviomies. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |