Kaason puku ja bestmanien asut

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Alusta asti oli selvää, että kaasolleni tulisi musta, pitkä mekko. Mietimme kyllä, että eihän musta kokopitkä mekko ole liian synkkä ja tulimme siihen lopputulokseen, että päinvastoin sehän on erittäin juhlava. Viime viikon häissä kaasot olivat myös pukeutuneet mustaan ja erottuivat erittäin hyvin vieraista. Kaason puvun löysimme Seremoniasta. Puvun kohdalla kävi vielä niin, että kaasoni naureskeli puvun selkämykselle; "Kaunis puku pilattu tällaisella selkämyksellä!". Kannustin häntä kokeilemaan ja sitten hän tajusi selkämyksen jujun. Hän kun luuli, että läpinäkyvä osa näkyisi hassusti tummanruskeana. :D 


Mukavaa kontrastia luo, että minä olen valkoisessa puvussa ja hiukset osittain auki, kaasoni mustassa puvussa ja hiukset kiinni. Bestmanitkin jatkavat tummaa linjaa. He pukeutuvat mustaan pukuun ja mustaan kauluspaitaan. Väripilkkuna on harmaat solmiot. Vieheet ovat luultavasti jotakin valkoista kukkaa.
kuva
Ei siis perinteisen häämaisia pukuja avustajillemme. :)  Mietimme heidän pukeutumistaan kaikki yhdessä ja etsimme yhteneväistä linjaa.

Miten teidän kaasojen ja bestmanien pukeutuminen? Saavatko he vapaasti valita, miten pukeutuvat? :)

10 kommenttia:

 1. Aivan upea kaasosi mekko! Minäkin pidän mustista kaasojen mekoista! Me emme osta kaasoille (2kpl) mekkoja, koska häämme ovat hyvin pienimuotoiset. Ajattelin kuitenkin pyytää kaasojani pukeutumaan kokomustaan, sillä tiedän heidän omistavan sellaista entuudestaan ja haluan kaasojeni asujen olevan yhtenäiset. Jotkut punaiset hiusruusukkeet haluan kaasoille kuitenkin ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mielestäni uusien mekkojen ostaminen hääjuhlaa varten ei ole mitenkään pakollista, kiva vain jos löytyy valmiiksi kaapista puku. Kaasoni kuitenkin halusi itse ostaa itselleen pitkän mustan puvun, jolle on jatkossakin käyttöä. Yhteneväisyys on kuitenkin kiva, vieraatkin hoksaavat, että ketkäs ne avustajat olikaan. Kukka kuulostaa oikein hyvältä tavalta vielä "merkata" kaasot. :)

   Poista
 2. Toi kaason mekon selkämys on upea!
  Mäkin eka suunnittelin kaikille mustia mekkoja, mutta osa kansoista koki ettei musta sovi yhtään heidän persoonaansa, joten päädyttiin sinkkuelämää henkeen siihen, että minä valkoisessa (yllätys) yksi sinisessä, yksi mustassa ja yksi punaisessa. Kaikille kuitenkin pitkät mekot. Bestmanille annettiin vapaat kädet, mutta tummapuku sieltä luultavasti löytyy päälle ja viehe luultavasti valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, musta kanssa. Täytynee laittaa kaaso seisomaan kuviin selin. :D Sinkkuelämää-värit kuulostaa kanssa tosi hyvältä!

   Poista
 3. Ihana mekko ja wau mikä selkä! :) meillä kaasot tilasivat saman mekon kaikille :) Minä annoin värin ja he saivat päättää mekon, oli se sitten kaikilla eri tai kaikilla sama :) Viime viikolla mekot tulivat perille ja ne ovat todella ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kiva juttu, että kaasot saivat mieleisensä mekot, joista sinäkin tykkäät. Minkä väriset mekot?

   Poista
 4. Upea mekko! Mun kaaso sai itse valita pukeutumisensa, annoin ainoastaan toiveen väristä. Hän myös maksaa puvun itse, ja molempien toiveena oli että hän saa puvun jota voi käyttää myös häiden. Tämä oli win- win molemmille. (maksan sitten hänen tukan ja meikkauksen hääpäivänä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin kaason puolesta. :) Meillä tehtiin samalla tavalla, tosin olin makutuomarina mukana kokeilukierroksella.

   Poista
 5. Todella upean näköinen tuo kaason puvun koristeellinen selkämys. Erittäin tyylikäs!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Olen kyllä erittäin tyytyväinen kaasoni pukuvalintaan. Enkä usko, että kellään vieraalla on samanlaista pukua. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |