Harjoitushäämatka varattu! Oikealla nimellä vieläpä

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Täällä pohdiskelin harjoitushäämatkan mahdollisuutta ja kohdemaata. Kiitos kaikille vinkeistä! Oikeastaan eräs matkatoimisto teki lopullisen päätöksen kohdemaasta puolestamme, sillä löysin todella edullisen matkapaketin. Ja minne? No Saksaan, Berliiniin! Saana sitä ehdottelikin ja asiaa mietittyämme se alkoi tuntumaan hyvältä harjoitushäämatkakohteelta. Lähtö on pari päivää häiden jälkeen. Jee! :)
 
kuva

8 kommenttia:

 1. Jee, tervetuloa tänne oluen ja makkaran maahan! Berliini on huikea kaupunki - mainio valinta siis : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujee, kiitos! :) Saatan heittää sulle vielä lähempänä sähköpostia, että löytyisikö vinkkejä mitä muuta siellä voisi tehdä kuin syödä makkaraa ja juoda olutta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä. :) Hassua, miten tällainen asia kuin harjoitushäämatkan varaaminen tuntui tekevän häistä viimeisen päälle konkreettisen asian. :D

   Poista
 3. Nimitys "harjoitushäämatka" oli minulle uusi, se siis on pienimuotoisempi matka häiden jälkeen kunnes ollaan kerrätty tarpeeksi rahaa sitä ns. oikeaa matkaa varten? Me lähdetään häämatkalle heti maanantaina häiden jälkeen, näillä näkymin Italiaan ja olin itse ajatellut sitä ihan virallisena häämatkana. Sitten jos hääbudjettimme ei ole paisunut liikaa niin voisin hyvin kuvitella lähteväni jonnekin kauas ja lämpimään talvella 2014-2015...

  Berliini on hyvä valinta lomakohteeksi, siellä on kiva tunnelma, paljon tekemistä ja hyvät hinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en tiedä käyttääkö termiä muut. :D Meillä on sellainen tilanne, että oli tarkoitus lähteä jouluksi Nykkiin, mutta sitten auto meni rikki ja sinne meni ne rahat. Haluttiin kuitenkin lähteä heti häiden jälkeen jonnekin edes vähäksi aikaa. Käymme edullisesti pienellä matkalla ja säästämme häiden jälkeen rahaa varsinaiseen häämatkaan.

   Italia kuulostaa ihanalta häämatkakohteelta. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |