Blogin kevätsiivous

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017


     Ihanaa, miten tänä aamuna sai herätä auringon paisteeseen! Ei ole parempaa tapaa aloittaa aamu kuin herätä ilman herätyskelloa siihen, että auringonvalo osuu kaihtimien välistä silmiin. Varsinkin harmaiden räntäsadepäivien jälkeen. Kevät on lempivuodenaikani, sillä silloin saan lisääntyvän valon ansiosta aikaan vaikka mitä! Rakastan uusia asioita ja muutoksia, ja keväisin minulta löytyy energiaa kokeilla kaikenlaista uutta. Esimerkiksi tänä keväänä olen aloittanut työt uudessa työpaikassa, alkanut harrastaa thaiboxingia, päivittänyt vaatekaappia ja osallistunut Christina Aguileran online-laulutunneille. Ja nyt mennään vasta maaliskuun alussa! :D

Viimeisimmässä postauksessani lupailin, että teen blogini lähestyvien viisivuotissynttäreiden kunniaksi  siihen hieman muutoksia. Ajattelin, että teen muutoksia pikkuhiljaa kevään aikana, mutta innostuinkin viime viikolla laittamaan kaiken kerralla kuntoon. Olen jo pitkään halunnut muokata blogini ulkoasusta selkeämmän ja näyttävämmän, ja päädyin lopulta ostamaan Etsystä Blogger-templaten (tästä lisää eri postauksessa). Muokkasin hieman blogin yläbanneria ja otin uuden itsestäni uuden kuvan sekä muokkasin profiilikuvausta. 

Usein sanotaan, että mitä kapeampi blogin aihe, sen parempi. Itse taas päätin ottaa askelia toiseen suuntaan ja laventaa blogini aihepiiriä. Olen aiemmin välillä kirjoittelut muista aiheista kuin juhlista, mutta minulla on ollut epävarma olo sen suhteen, onko se sopivaa. Voinko kutsua blogiani juhlablogiksi, jos kirjoittelen muistakin aiheista? Bannerissani on toki lukenut, että "juhlan ja arjen fiilistelyä", mutta silti olen arastellut arkisista asioista kirjoittamista. Nyt päätin, että koska bloggaaminen on harrastukseni, minulla on oikeus tehdä sen puitteissa ihan mitä haluan. Siispä tervetuloa jatkossa juhla- ja lifestyleblogiini! :) 

2 kommenttia:

  1. Raikkaita muutoksia! :) Ulkoasu näyttää niin hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minustakin ulkoasusta tuli raikkaampi, kun siitä siivosi turhat pois.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |