Haku uuteen hääohjelmaan on alkanut!

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Mtv:n sivuilla on ilmoitus uudesta hääohjelmasta, jota kuvataan tänä kesänä. Sivuilta ei löydy ohjelmasta tarkempaa kuvailua, vaan siellä lukee vain näin:

"Ovatko teidän häänne ensi kesän ihanimmat? Me haluamme taltioida elämäsi tärkeimmän päivän uuteen hääohjelmaan.  
 
Oletko menossa naimisiin tänä vuonna? Me haluamme taltioida elämäsi tärkeimmän päivän uuteen hyvänmielen hääohjelmaamme! Ei ole väliä ovatko häänne pienet tai suuret, kunhan ilmassa on rakkautta! Hae nyt mukaan sarjaan ja tee häistäsi kirjaimellisesti unohtumattomat!"

kuva
Halukkaiden parien tulee täyttää hakulomake, johon pääset tästä.

Haluaisitko, että häänne televisioitaisiin? Mitä hääohjelmia sinä seuraat? :)

2 kommenttia:

  1. Mies ei varmaan olisi suostunut "myymään" häitämme telkkariin.... Tällä hetkellä seuraan ainoastaan Ensitreffit alttarilla-ohjelmaa, johon olen ihan koukussa. Katson sen aina jälkikäteen Katsomosta, ja se on about viikon paras hetki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, itsekin mietin kuinka toisaalta olisi ihana kun omista häistä olisi (muistojenkin kannalta) tehty tv-ohjelma, mutta ei olisi minusta eikä miehestäni ollut kuitenkaan siihen hommaan. Ihanaa, että löytyy pareja, jotka lähtevät ohjelmiin! :) Mäkin oon seurannut lähinnä sivusilmällä tuota Ensitreffit alttarilla-sarjaa, tosi mielenkiintoinen formaatti. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |