Miksen paljasta häidemme juhlapaikkaa?

torstai 2. tammikuuta 2014

Worst case scenario:
Vietämme upeaa hääjuhlaamme perheidemme ja ystäviemme kanssa. Fiilis on mitä mahtavin ja kepein, kunnes yhtäkkiä jostakin juhliin tunkeutuu kuokkavieras. Yh, ärsyttävä riesa ja mistä se osasi juhliin tulla? No bongasi blogistani, missä ja milloin häät ovat ja pölähti paikalle.

Todennäköistä? Mahdollista.

En halua pelästyttää kanssamorsiamia, mutta itse en vaan kykene pelkoni takia kertomaan juhlapaikkaamme. Tottakai kerron paikan häidemme jälkeen ja laitan kuvia ja noin pois päin, mutta tällä haavaa nukun yöni paremmin, kun en paljasta paikkaa etukäteen.
 
Olenko yksin pelkoni kanssa? 

kuva

11 kommenttia:

 1. No oot kyllä oikeassa, että se on mahdollista ja hääpäiväänsä ei halua turhaan riskeerata. Suurin osa ihmisistä tuskin kokisi mielekkääksi tulla kuokkimaan toisen häitä, mutta eihän sitä koskaan tiedä, kenet ihana internet tavoittaa... Tässä vaiheessa itseäni eivät häähäiriköt pelota, mutta se voi olla vain kommentoimattomuuden luoma illuusio. Kommentteja blogiini tulee vähän ja ne jotka tulee ovat asiallisia: siitä muodostuu turvallinen mielikuva lukijakunnasta. Jos joku agressiivinen kiusankappale alkaisi blogiani kommentoida, sitä tajuaisi varmaan konkreettisemmin, että pientä harmitonta blogia voi lukea kuka vaan. Olen jaaritellut blogissani paljon juhlapaikoista ja tulen ehkä paikan paljastamaan, mutta voisin siinä tapauksessa jättää tarkan hääpäivän kertomatta. Onnistuisikohan se vai tulisinko kuitenkin vahingossa hehkuttaneeksi jotain "enää 2 viikkoa häihin"-tyylisiä juttuja. Sekä paikan että päivämäärän kertomatta jättäminen on tässä vaiheessa vielä helppoa, sillä kumpaakaan emme ole päättäneet. Hyvä kyllä kun teit tämän postauksen, niin tulee kunnolla mietittyä tätäkin asiaa eikä tule vahingossa ripoteltua tiedonjyviä eri postauksiin turhankin paljon ajattelemattomuuttaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha pelätä liikaa, mutta kannattaa miettiä kuiteskii. :)

   Poista
 2. Apua! Ei ennen pelottanut... Tosin häämme eivät ole niin valtavat että emme tunnistaisi mahdollista kuokkavierasta. Pöytäjärjestys rajaa myös kutsumattomat vieraat pois. Olen paljastanut paikan ja ajankohdan, mutta pitäydyn muutoin hyvin hiljaisena asioistani. Kerron niistä sitten häiden jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei ollut tarkoitus aiheuttaa pelkoa! :o

   Poista
 3. Minä olen kyllä kertonut paikasta ja ajankohdasta avoimesti, mutta nyt alkoi kyllä hieman pelottamaan.. Haluaisin kyllä pystyä luottamaan ihmisten hyvyyteen siinä, ettei kukaan halua toisen häitä tulla pilaamaan. Hääjuhlan suhteen en edes niinkään pelkää, mutta vihkimisen pilaaminen olisi sitäkin ikävämpää.

  Ymmärrän kyllä ajatuksesii täysin ja tämä herätti kyllä omassakin pienessä päässä ajatuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että todennäköisyys sille, että jok kutsumaton pölähtäisi häihinne, on olematon. Toisaalta lukijasi ovat entistä vahvemmin mukana suunnitteluissasi ja isossa päivässäsi, kun tiedossa ja paikka ja aika. :)

   Poista
 4. Minulla on hieman vastaavanlainen pelko.. En uskalla kertoa blogissani päivämäärää, ennenkuin kaikki isot asiat on päätetty ja varattu.

  Minua pelottaa, että mikäli paljastan päivämäärän ja kerron esim. mitä cateringejä olemme miettineet, joku samalla päivämäärällä naimisiin menevä huomaa, että nyt on kiire varata ja kurvaa ohitsemme, emmekä saakaan sitä cateringiä (tai jotain muuta asiaa) jonka olisimme halunneet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen mahdollisuus ei tullut mieleenikään! Oivoi. :D

   Poista
 5. Siempre Tuyo-blogin maiskillehan kävi niin, että joku lukija (oletettavasti) perui kaikki heidän varauksensa vaikka he eivät olleet aikeissakan perua mitään. Onneksi juhlapaikka vielä soitti ja varmisti asian, sillä sähköposti oli tullut heidän nimellään (etunimillä) eri sähköpostiosoitteeesta.

  Karmivaa ja se kyllä pelotti ja säikäytti viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranisä! :o Onneksi juhlapaikasta varmistivat asian. Järkkyä, että joku kehtaa tehä tollein. :/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |