Häätäyteinen viikko edessä!

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tai oikeastaan vasta loppuviikosta alkaa häähulinat, kun suuntaan toisen kaasoni kanssa katselemaan hääpukuja. Varasin ajat Niinattareen ja Zazabellaan, ja jos jaksetaan niin käydään vielä Kauniissa Morsiamessa tai Seremoniassa, niihin kun ei tarvitse varata aikaa. Pikkuhiljaa pitäisi ruveta pukua löytymään, kun häihin on aikaa seitsemän kuukautta. Tiedän millaisen haluan, melko simppelin ja hyvin istuvan:
kuva
kuva
Toivon kovasti, että tällä kertaa hääpukujen sovittaminen on mielekkäämpää kuin viimeksi. Kuitenkin minusta tuntuu, että olen valmis sovitusurakkaan ja innokas löytämään pukuni suureen päiväämme!

Puvun löydyttyä voin alkaa miettiä tarkemmin kampausta ja asusteita. Olen jo tilannut kampaus- ja meikkiajan, koska tiesin tarkalleen kenet haluan hääkampaukseni -ja meikkini tekijäksi. Olen ostanut jo yhden parin korvakoruja, mutta todennäköisesti en niitä kuitenkaan käytä. Kyseessä on Snö of Swedenin Vivianne -korvakorut:
kuva
Tilasin maljakkoja varten hopeaa kimalletta ja jos se vain ehtii tulla ensi viikon aikana, niin tehdään koeversioita glittermaljakoista, joiden ohje löytyy täältä.

Lauantaina onkin sitten häämessupäivä. :)

Kuinka moni on menossa viikonlopun häämessuille? Entä Love me do -häätapahtumaan helmikuussa? :)

10 kommenttia:

 1. Oi, tykkään todella paljon tuon ylemmän kuvan yksiolkaimisuudesta. Tosi kauniita pukuja! Ja kiitos muuten glitter-maljakkovinkistä ja ohjelinkistä! Mahtaisikohan meidän maalattujen lasipurkkien sekaan sopia muutama kultaglitterpurkki. Ne on jotenkin niin hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään. Aina on tilaa muutamalle glittermaljakolle! ;)

   Poista
 2. Voi kun saisi hankkia useamman kuin yhden mosiupuvun! Olen erittäin tyytyväinen valintaani, mutta jos voisi vaikka järjestää useampia häitä eri teemoilla ja... Tuo ylimmän kuvan leninki on hyvin eri tyylinen kuin omani, mutta silti niin kovin ihana! Tosiaan, Wanhan Sataman häämessut ovat jo ensi viikolla. Lauantaina olisi siellä tarkoitus käväistä. Love me do:sta en ole varma... Silloin on siskoni/kaasoni syntymäpäivä ja hän ehkä haluaa tehdä silloin jotain muuta... Se vaikuttaa kylla kauhean mielenkiintoiselta tapahtumalta.

  VastaaPoista
 3. Minä olen menossa sekä Wanhaan satamaan ensi viikonloppuna että myöskin helmikuussa Love Me Do -tapahtumaan. :) Innoissani jo odotan kumpaakin tapahtumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin viime vuoden perusteella odotukseni tulevan viikonlopun messuja kohtaan ovat korkealla. Myös Love Me Do:ta odotan mielenkiinnolla. :)

   Poista
 4. Itselläni on myös puku löytymättä ja olen ollut jotenkin sen hankkimisen suhteen erityisen saamaton. Takaraivossa kuitenkin jo vähän tykyttää, että kohta pitäisi asialle alkaa tekemään jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit, kun puvuissa on niin pitkät toimitusajat! Pakko olla tosi ajoissa liikkeessä ja sitten joutuu odottamaan hyvän tovin ennenkuin pukua pääsee käyttämään. :)

   Poista
 5. Älyttömän upea tuo alempi morsiuspuku :o Luulin jo nähneeni kaikki mahdolliset mallit, mutta tuossa mekossa on jotain uutta. Yleensä tykkään eniten kokopitsisistä mekoista, mutta todellakin voisin vetää tuonkin ylleni! Korviksetkin on upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit vain arvata, että se puku, johon sovituksissa sitten ihastuin ei ole ollenkaan tuollainen! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |