Steampunk-teemaiset häät

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Steampunk tarkoittaa viktoriaanista aikaa ja teollisuuselementtejä yhdistelevää tyyliä. Käytännössä tämä näkyy viktoriaanishenkisinä vaatteina silintereineen ja korsetteineen, hammasrattaina, taskukelloina ja hehkulamppuina jne. Kaikkine krumeluureineen tyyli henkii teollisuutta.

kuva
Arvannette mihin alkujuontoni johtaa. Niinpä, tällainen tyyli sopisi meille kuin nenä päähän. Ajatuksena olisikin, että laajentaisimme teollisuusteemaa steampunkiin. Hassua, ettei tämä tullut mieleemme aiemmin, sillä itse omistan jonkin verran steampunk-tyylisiä vaatteita ja muutenkin diggailen sitä. Laitetaas hieman inspiskuvia, tästä on hyvä lähteä laajentamaan ja kiteyttämään teemaa! :)

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
Miltäs vaikuttaa? :)

6 kommenttia:

 1. Oi miten upeita kuvia! Mahtava teema kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saa nähdä, mitä mausteripauksia otetaan tästä teemasta häihimme.

   Poista
 2. Pari viikkoa sitten tuli telkkarista Tori & Dean hääsuunnitelijoina -sarjassa steampunk/20-luku häät. Siellä oli mahtavia toteutuksia, sirkushenkeä, teollisuushenkinen kakku, steampunk-sulhasen asu. Varmasti saisit lisäideoita :) http://storibook-weddings.oxygen.com/sbw/blog/sarena-eric-sbw/sarena-eric-on-episode-7-steampunk-wedding ja googlen kuvahaulla "tori dean steampunk wedding" tuli paljon kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse asiassa katsoin jakson silloin kun se tuli ja innostuin teemasta vain lisää. :)

   Poista
 3. Wau! Upeita kuvia. Vaikka steampunk on katumuodissa tyylinä yleistynyt valtavasti, niin enpäs ole ennen nähnyt steampunkteemaisia häitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olisiko steampunk sitten seuraava tyylisuunta häille rustiikin jälkeen? No ei kai sentään. ;) Meidänkin häissä steampunk jää varmasti vain mausteeksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |